Jaja, persze. Hiszel még a mesékben. Azon a bizonyos hétfő egy egész országot, nem is akármekkorát, lefedő csapássorozatot a hiradóból tudtak meg a becsapódások pillanatában.. pedig a hajókat dedikáltan figyelik, ez biztos.
De hát, akkor mint kiderült: nincs meg a képessége az usa felderitésnek.. még úgysem, ha figyelik kiemelten. Nem hogy véletlen szerűen. Túl sok scifit nézel Wilson.
Már értme
A "tudásod ismét lenyűgözött" mindenkit , csak így tovább, tudod lehet, hogy a helyi kocsma közönségét el tudod kápráztatni az ilyen minden alapot nélkülöző légből kapott kijelentéseiddel, de én már csak egy jót mosolygok rajtuk...
Az orosz rakéta hordozó repülőgép indított egy S300ast egy traktorral Ukrajnában.... számold már ki hogy az az anyám is indította orosz légtérben az milyen messze van innen? Ezt vesd össze az S300 max 60kmes hatotavjaval.... na kijott a matek amit számolni kell??
Te nagyon kevered a szezont a fazonnal én arról beszéltem,hogy az USA real time felderítése nyomon tudja követni az orosz rakétákat Ukrajna felett, nem beszéltem az S-300-l és pláne nem repülőgépről indított S-300-as rakétáról ami mellesleg megjegyzem egy oltári nagy hülyeség...
Más...
Andrzej Duda lengyel elnök telefonbeszélgetést folytatott Jens Stoltenberg NATO-főtitkárral és Joe Biden amerikai kollégával az ukrajnai határ közelében történt robbanások kapcsán, amelyeket orosz rakéták lezuhanása okozhatott...
ANDRJ DUDA, PHOTO AFP/GETTY IMAGES
Ezt jelenti az "európai igazság".
Ahogy Stoltenberg a beszélgetést követően a Twitteren elmondta, a NATO figyelemmel kíséri a helyzetet, és a Szövetség tagjai szoros konzultációkat folytatnak. "Fontos, hogy minden tényt megállapítsanak" - hangsúlyozta.
A beszélgetést követően a lengyel elnöki hivatal megjegyezte, hogy Varsó ellenőrzi a NATO-szerződés 4. cikkelye alkalmazásának érvényességét.
Beszámoltak Duda Bidennel folytatott beszélgetéséről is, de erről egyelőre nincsenek részletek a nyilvánosság előtt.
Később a lengyel elnöki hivatal bejelentette, hogy szerdán 12 órára összehívja a Nemzetbiztonsági Tanács ülését.
Mint ismeretes, kedd délután Oroszország hatalmas rakétatámadást intézett Ukrajna területe ellen, rakéták estek le a lengyel határ közelében. Ezt követően Mateusz Morawiecki lengyel miniszterelnök sürgősen
összehívta a Minisztertanács Nemzetbiztonsági és Védelmi Bizottságát .
Korábban az AP hírügynökség közölte: az amerikai hírszerzés
megerősíti , hogy kedden orosz rakéták lépték át a lengyel légteret, és két ember meghalt. De a Pentagon hivatalosan nem erősítette meg ezt a verziót.
Az orosz védelmi minisztérium kijelentette, hogy
"semmi köze" ahhoz, hogy rakéták állítólag Lengyelország területére zuhantak.