Szeretném ha egy autóm lenne de gyorsan, nem tudok várni hérom évet a Porschémra, vettem egy trabantot. Autó - autó. Ne menjünk már bele megint ebbe a szart de gyorsan utcába, mert akkor lehente 6000000-ós hadseregünk is botokkal felfegyverkezve. Az nagy... made in North-Korea. Igazán nem vagyok azzal vádolható, hogy haderő ellenes lennék. Magyarországnak szüksége van egy erős és jól képzett hadseregre, mert tök egyedül vagyunk. Mi nem engedhetjük meg magunknak, hogy leépítsünk mint Ausztria akarja, de azt sem, hogy megint elfogadjuk a nekünk ez is jó lesz, kicsit másodvonal, de ide ez is elég mentalitást, mint az 57-89 közti időkben a szovjet sereg segédcsapataként. Ahogy azt sem amit kedves helytartóik műveltek itt SZDSZ álnév alatt, a nincs háborús veszély, töröljük el a hadsereget mert drága. Az ajtóm is rohadt drága, mégsem akarom leszerelni, mert nem bízom az emberekben. Tudom az én hibám, de ez van.
Ha veszünk valamit most, akkor azzal tervezünk, hogy azt még sok évig üzemeltetni is akarjuk. Ha veszünk most egy csúcstechnikás dolgot - mindegy, hogy az A7+, vagy egy mentőautó, kukásautó, vagy lélegeztetőgép - akkor azzal kell kell szémolnunk, hogy tíz (20) év múlva is még működjön és alkalmas legyen a feladatra amire vettük. Ha most veszünk egy használt, kicsit már elavult, de még éppen jó cuccot bármelyik kategóriában, akkor az említett 10-20 éves távon az egy batár nagy szar lesz, amire halom pénzt el fogsz költeni, hogy valamennyire színvonalon tartsd. Így is költeni fogsz rá majd 10 (20-30) év múlva újra, de nem mindegy, hogy közben van egy hasznélható cuccod, vagy szenvedsz mint a kutya amelyik tizet kölykedzett.