1 rendszer képességei több szinten nyerhetnek bizonyítást.
A legjobb nyilván ha "combat proven"....de ha ez nem, akkor legyenek tesztekről videók/képek, stb....a Strikeshiled esetében ilyen bizonyíték csak az atgm és rpg elleni képességról van...
a Rheinmetall honlapján is csak atgm és rpg elleni képességről írnak...pedig ott aztán korábban még a Wotan is fennvolt, ami igencsak a holdban van még (ha egyáltalán lesz valami belőle)
és van az a szint, amikor mindenféle feltételes módban megfogalmazott marketing szöveg alapján hisszük azt, hogy tud valamit a rendszer....a Strikeshield esetében az apfsds elleni képesség ilyen
nem, ez marketing szövegeken alapuló spekuláció....a jelenlegi strikeshield ezt nem tudja....lehet, hogy majd, egyszer valamikor lesz olyan verzió is belőle....csak a nagy kérdés az, hogy vajon milyen trl szinten áll
aha...kérlek adj egy olyan forrást, ahol azt írják, hogy sikeresen tesztelték KE ellen...mert amit betettél 2020-as cikket, abban ilyet nem írnak...
annyit írnak, hogy az apfsds elleni védelem úgy fog kinézni, hogy kibillentik a lövedéket (mint az Iron Fist-nél)...ezzel egyébként pont cáfolják
@pöcshuszár korábbi okoskodását az EFP töltetről, meg arról, hogy azért állnak a nyílások úgy ahogy, hpgy szétvágják az apfsds-t
én nem ezt mondtam...hanem azt mondtam, hogy a "can be augmented" kitétel az pont azt mutatja, hogy jelenleg nem olyan a rendszer hogy ezt tudja