Mikor megjelent a Lynx,mint lehetoseg,azert szamitottam helikopternek,mert azt irtam,varjuk meg ezt a gepet,jol hangzik az,mit igernek.Teljes mértékben egyet is értenék azzal, hogy megvárhattuk volna az amerikai változatot is, CSAK a pénzünk mellett az időnk az, ami még nincs vagy nem volt. Tegyük fel a kérdést, mikorra lenne vagy lett volna belőle valami, nekünk...?
Most azert,mert azt irom,hogy ez igy nem lesz jo,nem ez volt az igeret......
Mennyibe kerul egy feladatra nem megfelelő eszkozzel harcba kuldeni a katonat? Es itt,Europaban kell alkalmasnak lennie a feladatra,nem Burkina Fasoban.
Mennyibe kerul a meregdragan frissiben rendszeresitett gepeket kapasbol upgradelni,hogy megfeleljenek a szolgalati idejuk igenyeinek?
Hogy mikor lesz kesz az amcsi valtozat (smi az avaltozat,mit annoigertek),halvanylilagozomsincs.Ezert irtam,hogy ha gyorsan kell a lancos vas,ami megfelel a kozeptavu igenyminimunak is,akkor valtanikell(ene) a CV90Mk4 re.Hogy az " udvari szallito" RM se matadjon ki a bulibol,rendeljunk arra is a csempebol,az Iron Fist melle.
Leszamitva,hogy Dudinak kenyelmetlen,Kriss meg nem fog elferni a raj 3 napi harcanyagaval ( aminek jarmube zsufolasat amugy en egy felesleges hulyesegnek tartok),minden tekintetben felulmulja a felpofozott viking a mi felkesz teutonunkat.