K
kamm
Guest
Van benne katapultülés?
Van benne bombater?
Van fegyverzet felfüggesztője?
Kösz, de inkább S-3 Viking.
What.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Van benne katapultülés?
Van benne bombater?
Van fegyverzet felfüggesztője?
Kösz, de inkább S-3 Viking.
Nem rakhatod túl magasra, mert akkor a figyelt terület földháttérben lessz."Dróttal" +pár-száz-méter "szimplááán", anélkül pár ezer (+pár év Datalink fejlesztés, kis hazai( ? ? ).
"...300 méter magas hegy" : ez csak Trianon óta hegy, előtte meg --amíg voltak Kárpátok-- alig dombocska!!!
Torpedóvető képességgel.Regen tudja mindkettot, ugyanis semmi nem a geprn tortenik mar, hanem a foldon. A geprn konkretan nincs is személyzet, csak a ket pilota. Minden real-time streamed back, ott feldolgozzak a rendszerek es az info megy vissza a teljes networkbe, szinten real-time (a feldolgozasbol adodo latencyn tul.) Nem véletlenül irtam feljebb, hogy a Saab konfigja sokkal elonyosebb, mert az kisgepes.
Nopersze vannak itt olyan nagyhangu onjelolt szakertok, akik még a masodik-harmadik szazad Gripent sem ertik (a turboprop mukodeset mar nem is említve ), de baromi hangosan mindenkinek beszologatnak meg mindenkit lehulyeznek, szoval azon sem lepodnek meg, ha az eszlenyek valami (hasznalt?) amerikai lomot neznenek ki megint a Globaleye helyett is...
Esélytelen. Ezek csak a reklámvideóban találnak el bármit is. Lásd a halomnyi kilőtt Páncírt.
Van másik varjú is a családban?Azért annak örülök, hogy a légvédelmen belül a légtér ellenőrzés is fontos szempont. Ha nem is lesz egyszerre teljes, de az alapok meg lesz hozzá. Egy nagy kérdés marad, hogy kik fogják üzemeltetni, mert személyzet nélkül nem fog menni. A kiképzés fog nagyon sokára beérni, sok-sok év kell majd hozzá.
Arabonán most volt eskületétel... De lehet, h mindenki rosszul látta Ezt a stílust végképp nem értem, az egy dolog, h t72 re nem szívesen ülnek, de ezekre az új cuccokra többszörös lesz a jelentkezés.Van másik varjú is a családban?
Szóval nincsenek szövetségi rendszerek?1. Sohase voltam jobbikos, se agymosott, veled ellentétben
2. A KBSzSz a volt Szu. néhány volt tagállamaiból jött létre az 1990-es években. Azóta nem gyarapodik, hanem fogy, 1/3-al. Bravó, minket komolyan veszélyeztetnek. A második egy kormányközi szervezet, nem katonai. Ez is bravúros. Majd ha egy közös katonai szerződésbe lép Oo. és Kína, akkor izzadhatnak a NATO fejesek.
Molni.
Attól, mert a VSZ.-nek voltak támadó tervei is, attól még a NATO még agresszív szervezet. A kettő egyáltalán nem zárja ki egymást. Főleg úgy, hogy 1949-től létezik, 1953-ban konkrétan le akarta atomozni a Szu.-t. Állandó berepülések voltak a akkor még nem létező VSZ országaiba. 1955-ig hol is volt VSZ? Úgyhogy ne toljuk már túl ezt a nagy "béketáboros NATO-t".
Líbiában, Ukrajnában, Szíriában és még lehetne sorolni pl. mit keresett a NATO? Mindenhol beavatkozik, ahol az érdekei azt kívánja a benne lévő vezető államoknak.
Gacsat.
Afganisztánba a NATO vitte a katonáinkat. Azoknak a hozzátartozóknak magyarázd el, hogy mit kerestek ott, akik ott haltak meg a "béke oltárán".
Volt útlevelem, voltam is Ausztriában. Most már nincs útlevelem, nem is megyek sehova.
Pontosan!Arabonán most volt eskületétel... De lehet, h mindenki rosszul látta Ezt a stílust végképp nem értem, az egy dolog, h t72 re nem szívesen ülnek, de ezekre az új cuccokra többszörös lesz a jelentkezés.
Mondta valaki, hogy nem lesz rakétavédelmi képesség?
Mesélj, jelenleg hány katonai szövetségi rendszer van a világon. Kitől kellene félnünk? Szerintem a "szövetségeseink" közül többen jobban ellenségeink, mint akiket annak tartanak egyesek.
Ha diák voltál, akkor konkrétan sok fogalmad lehet a VSZ vs. NATO hidegháborús időszakáról.
A NATO egy agresszív katonai szövetség, most talán még jobban, mindenkit lenyom, aki a privilégiumukat veszélyeztetheti, akármilyen mázzal is kenik be. A nyugati, vezető hatalmak dominanciájának eszköze, mi csak feláldozható parasztok vagyunk a sakktáblán a kezükben.
Attól még nem vagyok orosz fan, vagy micsoda, hogy nem tapsikolok hozzájuk és jobban szimpatizálok velük (nem a szovjetekkel), mint a velejéig romlott, agresszív, hazug másik oldallal. Szerintem Kína sem lesz különb az USA-nál, ha majd eljön az ideje.
Blitz97, milyen cirkuszról beszélsz? Írtam valamiről a véleményemet, azután sikerült többeknek belém kötni, a lényegről hallgatva. Talán húztam volna be a fülem-farkam, meghunyászkodva, mint ahogyan a világ egyik felén elvárják?
Ha arról van szó, akkor jogszabály módosítás és minden rendben van? Szép új világ.
Az S-3 Viking az mióta ELINT és AWACS ...?
Ma mindenki meghülyült...?
Minden csatornán ma ahol járok ömlik a szenny.
Sziasztok! Egy gyors kérdés! Mi megvettük az amerikai Raytheon Sentinel radar rendszerét is?
Tényleg megvettük a vaskupolát, vagy tárgyaltak róla?
A vaskupola rendszerben használt radart vettük meg.Tényleg megvettük a vaskupolát, vagy tárgyaltak róla?
Mentségére legyen mondva, hogy én is már kezdtem fogalmazni a "mivanMivanMIVAAAAN" kezdetű hozzászólást, amikor leesett, hogy már megint valaki nagyon szenzációs akart lenni!
Igen, de fontos látni, hogy az ELTA MMR-ek a SAMOC-ba kötve szintén tudnak tűzvezetéshez szükséges infót adni a NASAMS indítók számára, a RAT-okkal egyetemben.