Ne haragudj, de most senkinek nincs joga. A maszk kötelező, a kijárási korlátozás kötelező, stb. Most minden kényszer, és hülyére büntetnek, ha nem tartod be a szabályokat. De te mégis azokat ekézed, akik már rommá vannak korlátozva és még éppen csak a légzéshez való jogukat gyakorolhatják. És erre még őket basztatják, amiért nem hallgatnak alázatosan. Értelmesebb országokban (pl. Izland), aki már igazoltan átesett koronavíros fertőzésen, az 6 hónapra mentesül minden korlátozó intézkedés alól. Itt még az sem, akit már beoltottak. Az pedig csúnya csúsztatás, hogy aki a korlátozó intézkedések ellen lázad, az csak "bulikázni" akar. Nem. Az normális emberi életet akar: pl. barátaival, családjával találkozni, sportolni (nem mindenki a sportja magányos kerékpározás és futás), randizni, stb. Én nem tizen-huszonéves fiatal vagyok, és már nagyon teli van a tököm azzal, hogy hónapok óta a kollégáimon kívül nem láttam embert közelről, és őket is csak maszkban. És ez nem fél évig fog tartani. Lesz 3., 4., 21. hullám is, mert mutálódik, mert most jőt egy SARS-23, H1N1-99, meg a rézfaszú bagoly vírus. Ez addig fog tartani, ameddig be nem látják, hogy ezzel ugyanúgy együtt kell élni, mint az influenzával. Aki fél tőle, az vigyázzon magára, oltassa be magát, stb. Mindenki mást meg hagyjanak békén.