Idepofátlankodnék a saját példámmal.. Az elmúlt 8 hónapban a munkám miatt átlag hetente kétszer (volt amikor 5x) teszteltek. December elején szóltak hogy pozitív lett a tesztem, maradjak karanténban. Végigültem a karantént (persze a gép előtt htka-t olvasgatva
) tünetmentesen, majd két negatív teszt után visszamentem dolgozni. Na ebből kiindulva adódik a kérdés:
akit nem tesztelnek rendszeresen és ugyanúgy átmegy rajta ez a szar, az honnan a tökömből tudhatná hogy terjeszti ezt a vackot?
Márpedig ha nem tesztelnek, akkor simán egyengethettem volna a statisztikát én is, mert fogalmam sem lett volna az egészről - ahogy szerintem fogalma sincs róla mindazoknak akiknek még életükben egyszer sem turkáltak a szájában meg az orrában egy nagyra nőtt fülpiszkálóval.
Szóval a tünetmentes az nem azt jelenti hogy fertőz És majd tünetei lesznek - hanem azt, hogyha peched van akkor potenciálisan kinyírhatsz egy szociális otthont úgy, hogy tiszta marad a lelkiismereted mert fogalmad sincs arról hogy elkaptad a vírust.
Hidd el -- tényleg nem vettem volna észre én sem, ha nem szólnak annak idején hogy elkaptam ezt a szart.
Kb. ennyi