Odaírtam. Oltásügyben okosabb, majd felsoroltál egy csomó példát aminek semmi köze az oltáshoz.
Emlékeim szerint volt ilyen képzés nyáron. De akkor még a szakértők a masodik, harmadik hullámot gyengébbre várták mint az elsőt. Nálunk kb. az őszi volt az első hullám. A tavaly tavaszi a korai lezárások miatt nagyon korlátozott járvány volt. A mostani tarolást meg a brit mutáns okozza, nah azt akkor nem is ismerték.
Nem vagyok szakértő, de erős mellékhatásai lehetnek. Ezért nem ajánlották háziorvosi használatra. Sztem most is csak azért, mert ekkora járványnál már egyszerűbb favirapirt felírni, mint a túlterhelt kórházakba betegeket szállítani.
Mert februárban mki verte az asztalt, hogy nyissunk! Tudom a memória rövid távú, de 1 hónapra azért illik emlékezni. Már a változatlan intézkedések is parasztlátadást eredményeztek. Mint már többször irtam, a politikusok szavazatokból élnek, és nem mertek csak félig szembemenni a közvéleménnyel. A nyitás elmaradt, de így is beindult a járvány. Most gondolj bele, mi lett volna ha nyitnak, ahogy mki akarta?
A kaszinót meg hagyjuk már. Tudom csak kormánypropi van, de mégis sikerül állandóan ezt a járványügyben jelentéktelen, de prolibosszantásban hatásos sztorit visszabüfizni.
( Szoktál járni kaszinóba? Itt nem a turisták adják a többségét, azaz a felvidéki cigó galeriket lehet annak is nevetni...
)
Ennek megint semmi jelentősége, csak propaganda.
Ebben igazad van!
Ez a szavainak a kiforgatása. Semmi negatív kontextusa nincs az inasnak. Nem szolgaként, hanem tanulóként értette. Ez a műfelháborodás nevetseges.