Akkor idézném az alapvető jogok biztosa idevágó állásfoglalását:Meg ugye a LÉNYEG, amit figyelmen kívül hagysz Te is!
..
..., én meg makkegészséges emberként ki vagyok zárva egyes jóléti szolgáltatások egész sorából, csak mert nem vagyok hajlandó magamba fecskendeztetni egy kísérleti szert, amelyet ki tudja milyen hátsó szándékokkal ajánlgatnak nagy bőszen! Hát remek!
"Az alapvető jogok biztosa arra hívta fel a figyelmet, hogy a Covid-19 elleni védőoltás ugyan Magyarországon nem kötelező, de a jogi szabályozás a minél szélesebb körű oltásra ösztönöz. Ez az ösztönzés mindaddig nem kifogásolható alkotmányossági szempontból, ameddig elvben a teljes beoltható lakosságnak elegendő vakcina rendelkezésre áll, azaz az érintettek saját döntésén múlik a vakcina felvétele, illetve, amíg nem alapvető jogok gyakorlását vagy alapvető szükségletek kielégítését kötik a védettség igazolásához.
A jelenlegi szabályozás a szabadidő aktív eltöltését szolgáló programon – például sport- és kulturális rendezvényen nézőként, vendéglátóüzlet belső terében, szálláshelyen vendégként – tartózkodást köti védettségi igazolványhoz. Járvány esetén pedig nem észszerűtlen a sokak együttes jelenlétét lehetővé tévő fakultatív szolgáltatások igénybevételét olyan feltételhez kötni, amely figyelembe veszi a fertőzés kockázatát – írták.
Az ombudsman szerint a védettségi igazolvánnyal rendelkezők számára nyitva álló szabadidős tevékenységekből a védettnek nem tekinthetők járványvédelmi okból történő kizárása alapjogi szempontból nem kifogásolható. A kormány feladata és felelőssége, hogy ha az egyes szabadidős létesítmények látogatását védettségi igazolványhoz köti, akkor az igazolvány kiállítására akkor kerüljön sor, amikor már kialakult a védettség."
Itt a válasz minden egyes hülyeségedre. Már vagy 100-szor leírtam, de te valahogy mindig kikerülöd, hogy érdemben reagálj rá.Döntsd el magad a közzétett, hivatalos, teljes immunizációt követően kiadott, jóllehet még csak rendkívül rövid időre vizsgált statisztikából!
Nézzük együtt:
Akárhogy nézem, a két csoport halálozása között van némi különbség.
- nem oltottak között: van ma 26.984 halott és eddig összesen van 772.707 azonosított fertőzöttünk -> 26.984/772.707*100= ~3,5%-os halálozás
- kétszer beoltottak között: április 20-án volt 1.400.703 kétszer beoltott ember itthon és addig összesen a kiadott táblázat szerint meghalt 275 ember -> 275/1.400.703*100= ~0,02%-os halálozás
- az egyik esetben meghal 10.000 emberből 349, a másikban pedig 2.
Szóval tegyük fel a kérdést, hol itt a gond?
Sajnos te nem fogod fel a lényegét: azt, hogy az oltásoknak hála kurvára visszaesett a halálozás az oltott csoportban.Hát éppen ez a hajmeresztő!
Hogy ez a kimutatás addig az időpontig szól!
Azóta mi történt, történik, arról is lesz majd táblázat időről-időre?
Felfogod egyáltalán a kimutatás LÉNYEGÉT!?
Hogy mennyire "ritka esetről" beszélünk, nézd meg a fenti adatokat: ~3,5% vs. ~0,02%. Na mesélj csak nekem, melyik szám kisebb?Így a pontos:
"Inkább részt veszel egy RITKA ESETBEN halálos víruskísérletben....."