Nem járt jól a járvánnyal az AstraZeneca, kivonulhatnak a vakcinapiacról
1,2 milliárd dolláros nettó nyereséggel számolnak.
index.hu
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Miután kiderült mennyit ér...Teljes jóváhagyást kaphat a Pfizer az Egyesült Államokban, kötelező oltás lehet belőle
Dr. Fauci szerint szükség van a kötelező oltásra.index.hu
Viccet félretéve, én például tényleg várom a 3. adagot, de sajnos október közepéig még várnom kell. (Amúgy Moderna-t szeretnék.)Miután kiderült mennyit ér...
Álljatok sorba ne csak repetáért, hanem harmadik, negyedik, ötödik döfetésért is!
HAJRÁ!
..
Na, most merjétek rámolvasni, hogy oltásellenes volnék!
Valahogy nem jönnek össze a dolgok...
Akkor készülj egyúttal a negyedikre is, mert könnyen lehet, hogy a harmadik is nudlit ér! Izraelben már vannak olyan esetek, ahol ugyanis ez a helyzet!Viccet félretéve, én például tényleg várom a 3. adagot, de sajnos október közepéig még várnom kell. (Amúgy Moderna-t szeretnék.)
Csak csendesen mondom, mivel nem egy karlevágás, de tőlem olthatnának akár havonta is, nem zokognék kínomban. Nem értem ezt az oltáspánikot. Pedig én aztán tűfóbiás vagyok.Akkor készülj egyúttal a negyedikre is, mert könnyen lehet, hogy a harmadik is nudlit ér! Izraelben már vannak olyan esetek, ahol ugyanis ez a helyzet!
Report: 14 Israelis infected with COVID despite 3rd vaccine dose
9 days after Israel kicked off campaign for third vaccine dose, Health Ministry statistics reveal 2 people hospitalized despite booster shotwww.israelnationalnews.com
Sajnos nem rendkívüli, hogy vannak ilyen esetek.Akkor készülj egyúttal a negyedikre is, mert könnyen lehet, hogy a harmadik is nudlit ér! Izraelben már vannak olyan esetek, ahol ugyanis ez a helyzet!
9 days after Israel kicked off campaign for third vaccine dose, Health Ministry statistics reveal 2 people hospitalized despite booster shotwww.israelnationalnews.com
NEM komám, ellenkezőleg, neked tű-fétised lehet!Csak csendesen mondom, mivel nem egy karlevágás, de tőlem olthatnának akár havonta is, nem zokognék kínomban. Nem értem ezt az oltáspánikot. Pedig én aztán tűfóbiás vagyok.
Kobi Haviv nyilatkozata!ha cserébe nem kell komolyabban félnem a vírustól.
Ez azért csupa móka és kacagás, mert az ezekhez képest full változatlan baktériumok így multidrogrezisztensek lassan. Ebben azért sok szerepet játszunk mink is, mert bascsiztuk beszedni az antibiotikumot rendesen.(Úgy tűnik igaz lesz az, amit számos elhallgatott virológus pedzegetett, hogy tudniillik koronavírus ellen nem igazán lehet eredményesen vakcinát előállítani a gyors és változékony mutálódási képessége miatt.)
Rákerestem és olvastam, több portálon is. És nem igazán találtam köztük nagy nevű, mondjuk úgy mainstream médiát. Viszont az "Oltáskritikus életvédők szövetsége" nagyon bőszen kampányol vele.. hogy is mondjam, vannak fenntartásaim.Kobi Haviv nyilatkozata!
Nem, zsenikém, képletesen mondtam. De erre nem jöttél rá.NEM komám, ellenkezőleg, neked tű-fétised lehet!
..
Ezt most orvosként komolyan mondod?
Havonkénti oltás? Fogod, hogy ez mit jelent? Hol van ilyen esetben a védelmi funkció?
..
Jobb lenne elengedni ezt, és helyette ráfeküdni a gyógyítás hatékonyságának növelésére!
(Úgy tűnik igaz lesz az, amit számos elhallgatott virológus pedzegetett, hogy tudniillik koronavírus ellen nem igazán lehet eredményesen vakcinát előállítani a gyors és változékony mutálódási képessége miatt.)
De ennek a kockázatnak NEM MINDENKI, hanem csak az lesz kitéve, akinek az immunrendszere önállóan nem tudott megbirkózni a fertőzéssel és emiatt orvosi segítségre szorult! Ez egy lényeges különbség!több potenciális hosszú távú szövődménye lehet, mint egy védőoltásnak.
Az izraeli 13-as csatorna nem elég "méjnsztrím"? Gondolom nem a helyi alusipkások TV-je!Rákerestem és olvastam, több portálon is. És nem igazán találtam köztük nagy nevű, mondjuk úgy mainstream médiát. Viszont az "Oltáskritikus életvédők szövetsége" nagyon bőszen kampányol vele.. hogy is mondjam, vannak fenntartásaim.
Az izraeli 13-as csatorna nem elég "méjnsztrím"? Gondolom nem a helyi alusipkások TV-je!
(Nyilván nem találsz sok cikket, mivel kellemetlen a szitu! És nem kárörvendeni akarok ezen, amúgy. remélem nem az jön át!)
Ha jól emlékszem, Izrael szinte csak ezzel oltott!
Israel COVID - Coronavirus Statistics - Worldometer
Israel Coronavirus update with statistics and graphs: total and new cases, deaths per day, mortality and recovery rates, current active cases, recoveries, trends and timeline.www.worldometers.info
14 egész ember?Akkor készülj egyúttal a negyedikre is, mert könnyen lehet, hogy a harmadik is nudlit ér! Izraelben már vannak olyan esetek, ahol ugyanis ez a helyzet!
Az izraeli 13-as csatorna nem elég "méjnsztrím"? Gondolom nem a helyi alusipkások TV-je!
(Nyilván nem találsz sok cikket, mivel kellemetlen a szitu! És nem kárörvendeni akarok ezen, amúgy. Remélem nem az jön át!)
Bevallom őszintén, hogy nem teljesen ismerem az izraeli TV-csatornákat. Ha az izraeli egészségügyi minisztérium posztolna ilyesmit, akkor azt átvenné más külföldi híroldal is, de egyelőre nem találtam rá (persze ettől még lehet, hogy van ilyen).Ha jól emlékszem, Izrael szinte csak ezzel oltott!
Israel COVID - Coronavirus Statistics - Worldometer
Israel Coronavirus update with statistics and graphs: total and new cases, deaths per day, mortality and recovery rates, current active cases, recoveries, trends and timeline.www.worldometers.info
Azért nézd meg, hogy egy r=7-8 betegség esetén hányan nem fogják elkapni 1-2 éven belül, védőoltás nélkül.De ennek a kockázatnak NEM MINDENKI, hanem csak az lesz kitéve, akinek az immunrendszere önállóan nem tudott megbirkózni a fertőzéssel és emiatt orvosi segítségre szorult! Ez egy lényeges különbség!
95% hatékonyságnál meg 250.000.Számold már ki, hogy a 98%-os hatékonyság esetén a teljes beoltottakra mennyi lesz az a 2%!
5 millió beoltott ember esetén 100.000 fő.