Kb. 20 kollégámmal együtt még márciusban kaptuk meg a 2. adag Pfizert. Azóta senkinél semmilyen érezhető mellékhatás nem lépett föl és fertőzés sem alakult ki. Egyetlen személynél jöttek elő a múlt héten COVID-ra utaló tünetek, de csak egy, az ízérzékelés elvesztése volt markánsan jelen. A kenetvételes gyorstesztje is negatív lett. Faterékat (60+) AZ-val oltották, nagyapámat (97) Modernával, valamikor áprilisban. Azóta se érzékelhető mellékhatással, se fertőzéssel nem találkoztak.
A járvánnyal kapcsolatos napi kb. háromszázhuszonhétezer-kilencszázötvenhat hír, cikk, vélemény, okfejtés, értekezés, rémlátás, propaganda és ellenpropaganda-piruláknak csupán töredékét fogyasztom, és meg sem kísérelem megtalálni Az IGAZSÁGOT a témában. Két kérdésre viszont szeretnék válaszokat kapni - legalább valószínűségi alapokon:
1.) Mi a gond az oltásokkal? Miért ne oltassak harmadszor (negyedszer, félévente életem végéig, stb)?
A) - Mert mikrocsipp van benne, amelyen keresztül bármikor műholdról irányított biorobottá tehet és kedvére kikapcsolhat az 5000 éves Háttérhatalom. - Ezt elég sokaktól hallom, sőt, ijesztő módon ez a leggyakoribb oltás-ellenes érv... Régi ismerőseimnek nem szívesen vallom be, de én ezt nem hiszem el, ahogyan a csemtrélt, a harpot, a laposföldet, vagy a gyíkembereket sem. Ha ilyen lehetőségei lennének bármiféle gonosz hatalomnak, akkor aligha tudnám annyival kirántani alóla a szőnyeget, hogy azt mondom, köszönöm szépen, nem kérem.
B) - Mert az oltásnak évek vagy évtizedek múlva olyan mellékhatásai, egészségügyi kockázatai lehetnek, amelyeket most még nem ismerhetünk. - Ez elég logikus ellenérv, viszont ennek bekövetkezte nem biztos, legfeljebb esélyes, miközben az biztos, hogy a koronavírusos megbetegedésnek évekre, évtizedekre is kiható szövődményei lehetnek. Másfelől pedig, az oltással esetleg bekerülő mérgező összetevők hatása bizonyára fing a szélviharban a hétköznapokban beszopott mérgekének, kezdve a kannásborral és a virslivel, az aszpartámon és a mikroműanyagokon át az UV-sugárzáson keresztül a különféle égéstermékek beszippantásáig. "I love the smell of napalm in the morning." - hogy egy klasszikust idézzek... (Hovatovább, szerintem a BLM-LMBTQ-liberál-agyhalál megnyilvánulások nyomán felszökő ideg is többet árt az egészségnek, mint az oltás.)
Mindezekkel együtt, ez az egyetlen olyan érv, amivel azt gondolom, érdemes lehet számolni. Jól gondolom?
C) - Mert az egész csak egy mesterségesen szított hiszti, aminek célja a vakcinagyártók bankszámlájának hizlalása. - Ennek ellent mond az a néhány ismerősöm, akiket viszont valóban elkapott és alaposan meg is gyötört a COVID-19, nem beszélve azokról, akik konkrétan belehaltak (Igaly Diána neve azt hiszem, mindenkinek ismerős.) De ha van is a dolognak ilyen vetülete, az nem az én dolgom, hiszen nem én állom a cehet, hanem a kormány. (És ha már gazdasági vetület: Egy magas oltottsági arányú ország gazdaságilag is előnyösebb helyzetbe kerül.)
D) - Mert az egész csak egy mesterségesen szított hiszti, aminek célja az engedelmes, irányítható lakosság kinevelése. - Itt ismét utalhatnék a megbetegedettekre és az elhunytakra, de sokkal lényegesebb, hogy ebben a témában legfeljebb nagyon diszkrét agyporolgatás zajlik ahhoz az ipari méretű, sósavas agymosáshoz képest, ami évtizedek óta dübörög a médiából. Vö. a BLMBTQ gyűlöletháborújával, a reklámokkal, az "érzékenyítési" törekvésekkel, stb. (És most abba bele sem megyek, hogy milyen mértékű kondicionálás ment itt '89 előtt marxista-leninista alapokon, vagy hogy milyen mértékű állami / hatalmi kényszerrel találhatta magát szembe a sorból valamerre kilógó átlagember a korábbi történelmi időkben.)
E) - Mert alacsony a hatásfoka. - Ez nem ellenérv, az alacsony is több, mint a semmi.
F) - Mert helyettünk a szegény országok népességét kellene már inkább oltani. - Talán embertelenül hangzik, de engem nem érdekel a szegényebb országok népességének megmentése. Zömében primitív és erőszakos populációik sokmilliós nagyságrendben szaporodnak és milliós hullámokban rajzanak ki Európa felé, szóval ha már foglalkozni akarunk velük, akkor olyan lépéseket támogatnék, ami ezt a tendenciát állítja, illetve fordítja meg.
G) - Egyéb ellenérv...?
2.) Két Pfizer után kérjem-e a harmadikat és ha igen, akkor mit és miért azt?