S
Shektor11
Guest
Egyrészt a 0.1% jó eséllyel nem igaz.
Másrészt, tedd oda a "jó cikk" mellé azt is, hogy NYC-ben hűtőkamionokba pakolják a halottakat.
Nincs itt valahol egy apró ellentmondás?
Őszintén megvallva bennem már kiégett a biztosíték a koronavírussal és az itteni vitával kapcsolatban, de egy dolog mindig felbosszant: amikor valaki elmagyarázza, hogy nincs itt semmi baj, hajrá, engedjük el a gyeplőt.
Magam sem vagyok a veszélyeztetett korcsoportban, de vannak rokonaim akik igen. Az a véleményem, hogy előbb utóbb sajos át kell majd esniük a víruson. De nagyon nem mindegy, hogy az egészségügy milyen állapotban lesz amikor ez megtörténik. A kórház folyósóján fognak feküdni vagy a lehető legjobb ellátást kapják amit a technika / orvostudomány lehetővé tesz?
Ha nem érted azt, hogy van egy védendő része a társadalomnak, és értük tesszük azt amit teszünk, akkor baj van.
Mert ez az igazi "fasiszta" hozzáállás: én vagyok fontos, amíg nekem nincs bajom, addig nem érdekel az egész.
Én egy olyan társadalomban szeretnék élni, amely mindent megtesz az idős tagjaiért.
Azt hiszem ezzel a magyarok többsége így van. Akinek nem tetszik, menjen olyan helyre, ahol az élet nem számít. Ja, és ne reklamáljon, ha legyintenek, amikor neki van szüksége segítségre.
Te nem látod az ellentmondást. Azt állítod hogy NYC-ben hűtőkamionokban tárolják a hullákat. Akkor Budapesten miért nem? Ide hogy-hogy nem ért ide az apokalipszis? Nem látod mekkora a szakadék a média által bemutatott és a való világ között? Ugyanaz folyik mint a H1N1 idején, csak most vannak korlátozások. De ugyanaz a fülsiketítő sivítás folyik.