Hát mióta az eszemet tudom, bevitték számítógépbe már a rendelőben a dolgaimat, és helyben nyomtatták a papírokat, amiket megkaptam. Pedig nem 10 éves vagyok. De megint azt feltételezed, hogy én hozzáférek bármilyen rendelőben lévő eszközhöz, és láthatom, hogy nem normálisan van megoldva a dolog, hanem a helyi merevlemezen tárolják sok száz ember adatát, millió+1 igen égető kérdést felvetve ezzel? Vagy a kezelés végén átmegyek az asztal másik oldalára, hogy ugyan had nézem már van-e SSD a dos-os progihoz, hogy gyorsabban töltsön reggelente?
Minden kórházban van infrastruktúráért és informatikáért felelős szakember, plusz jobb bele sem gondolni, mennyit szórhatnak el hálózatüzemeltetésre, és akkor űrtechnika lenne, hogy valaki "végignyálazza" az összes eü intézményes papíromat? Ami középiskolában 3 sor bepötyögése a MySQL-be? Tetszik, hogy mennyire tudtad szidtad a tanárokat, de az nem baj, hogy az egészségügyhöz még el se jut az informatika 30 éves vívmánya, arról én tehetek, ha azt hiszem, hogy egy adatbázist össze tudtak kalapálni. Ha 2021-ben ennyit nem sikerült kiizzadni, akkor le a kalappal.
Szeretnék gratulálni az újabb minden alapot nélkülöző feltételezgetésedhez, látom, hogy szívügyed a butaságok halmozása.