ez egy budapest körre kevésnek tartom.Elsőre azért ne indulj neki. A betétes kerékpáros nadrág, illetve kerékpáros mez sokat tud a komforton emelni, a jól illeszkedő sisak és kesztyű a biztonságérzeten.
Ha beruházol egy SPD pedálra és cipőre, illetve megtanulod használni is, a teljesítményed 20-30%-al növelheted.
Hajrá....
Amúgy, meg az Északi vasúti összekötő hídtól Leányfaluig összefüggő kerékpárút van. Edzésnek az se rossz, és szép az út, bár kicsit sokan vannak. De lépten nyomon csajok és kocsma.
Ezt 3-4 alkalommal megcsinálod oda-vissza, akkor a következő cél tovább, lehet a szigeten Kisoroszi szigetspicc...fürdés a Dunában, majd vissza. 2-3 alkalom után, mehetsz a Budapest körre.
Addigra kiforr a jó ülésmagasság, kormánytávolság, és kormány/fékkezelés. Megszokjátok egymást.
budakalász pomáz dobogókő irányt javaslok ha ez megy a budapest körre is pályázhatsz én pomázról dobogokón keresztül esztergomba jártam és dunakanyarban jöttem haza ez 98 km heti hétvégi edzésnek ill extrának jó volt. de akkor a 67-70 kg és nem a 84 volt a versenysúlyom