Főleg mini elektroncsövesből! DMert nehéz egy olyan kis méretű radart csinálni.
Főleg mini elektroncsövesből! DMert nehéz egy olyan kis méretű radart csinálni.
Főleg mini elektroncsövesből! D<blockquote rel="dudi">Mert nehéz egy olyan kis méretű radart csinálni.
!Mert nehéz egy olyan kis méretű radart csinálni.
<blockquote rel="dudi">Mert nehéz egy olyan kis méretű radart csinálni.
Az orosz rakéták kövérebbek, nagyobb érzékelő lehet bennük, így az elavultabb(?) elektrónika ellenére is kell szerintem hozzák a nyugatiak érzékenységét.
Ami viszont nem világos, hogy miért nem adnak jelet, mert az elméletileg nem lenne olyan nagy dolog. Nem tudom, hogy szonár módjára képes-e a radartechnológia jelet is adni ugyanazzal amivel fogja a jelet, vagy villanymotor / generátor módjára, de nem látom, mitől olyan bonyolult aktívat kifejleszteni egy félaktívból.
Kapásból eszembe jutott 4 lehetséges megoldás az energiaellátásra, pedig nem vagyok mérnök.
Az lehetséges ok a félaktív rakéták használatára, hogy egy légiharcos helyzetben úgyis van ami megvilágítsa a légteret? Pl van a földön légtérfigyelő radar, fent az égen vadászdépek bekapcsolt kereső radarral, lehet AWACS is fent, mind mind sugároz.
Laiki lefordított pár mondatot, ah a 91 oldalon található posztjaira gondolsz...Elolvastam amit laiki fordítottk. Az ausairpower szerintem a képanyag miat hasznos kb. ennyi
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..