Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Látod, kis dolgok teszik szebbé az ember napjátCsak nem? Le lett festve a hajtómű gondola?
Most olvastam a cikket.
Hát akarni bármit lehet, de én az oroszok helyében semmit sem adnék nekik. Amint átadják a technológiát a kínai/USA hírszerzők kb. mindent megtudhatnának a PAKFA-ról. Az F-35 esetén az USA sem adja oda a teljes technológiát senkinek, nem véletlenül....
Ráadásul az oroszoknak nem anyagi hanem technológiai gondjaik vannak jelenleg, szóval nem is igazán kell nekik az indusok pénze.
Én az oroszok helyében ejteném a dolgot.
Az F-35-nél biztosan megkapnák a teljes gyártástechnológiát meg a kódokat De legalább 3x annyiba kerülne egy gép. Tényleg kurvára megérné.Lehet az lesz és FGFAnak löttek, India pedig sima vásárlóvá válik. Kérdés nem e jár jobban F-35el. Sztem nem kérdés, hogy igen.
Ilyen opcióval nincs F-35A. Egyébként indult az MMRCA tenderen az F-16V Block 70. UEA Block 60 géppel tartottak képesség demót.Az F-35-nél biztosan megkapnák a teljes gyártástechnológiát meg a kódokat De legalább 3x annyiba kerülne egy gép. Tényleg kurvára megérné.
Csak nem? Le lett festve a hajtómű gondola?
Kb kifizették a papírt meg a tintát, izé az USB sticket, és cserébe várják rá a teljes tervdokumentációt, gyártástechnológiát meg szoftvert.Boki azt mondta, eddig jóformán csak duma volt, csekk nem jött az indusoktól.
Az F-35-nél biztosan megkapnák a teljes gyártástechnológiát meg a kódokat De legalább 3x annyiba kerülne egy gép. Tényleg kurvára megérné.
Akkor én is mégegyszer: "De legalább 3x annyiba kerülne egy gép. Tényleg kurvára megérné."Mégegyszer hátha: "India pedig sima vásárlóvá válik. Kérdés nem e jár jobban F-35el."
Akkor én is mégegyszer: "De legalább 3x annyiba kerülne egy gép. Tényleg kurvára megérné."
Vannak előrejelzések, vannak más Szuhojok eladásai és ezt össze lehet hasonlítani mennyiért árulják mostanság a 4. gen amerikai gépeket, aminél az 5. gen csak drágább lesz.Tudsz vmit a PakFa db áráról? Eladták már vhova? Elkészült? Mert ha nem akár írhattál volna 100*t is, pont annyit érne mint ez a beirásod. Semmit.
Vannak előrejelzések, vannak más Szuhojok eladásai és ezt össze lehet hasonlítani mennyiért árulják mostanság a 4. gen amerikai gépeket, aminél az 5. gen csak drágább lesz.
Lehet az lesz és FGFAnak löttek, India pedig sima vásárlóvá válik. Kérdés nem e jár jobban F-35el. Sztem nem kérdés, hogy igen.
Hogy micsoda? Az uránmagvas lőszer meg smafu? Kivégezte az Avanger a T-72-ket minden szögből, bármikor.Ott sem. Harckocsit A-10-zel talán csak hátulról lősz ki, már a '80-as évek hk-i elle is AGM-65 kellett. Az A-10-en a gpá. a APC és IFV-k és egyéb puhább célok lemészárolására jó költséghatékonyan. Viszont ahol ilyen cél van, ott van IADS is, tehát még AGM-65 használat is nettó életveszély nemhogy gpá-é...
Végezte egy frászt. Elolvastad amit linkeltem...?Hogy micsoda? Az uránmagvas lőszer meg smafu? Kivégezte az Avanger a T-72-ket minden szögből, bármikor.