Szu-57 / Su-57 Felon / PAK-FA (T-50) / FGFA (Szuhoj, Oroszország)

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Érdekes video már régen közzétették.

Valamint mozgásban a mi-28nm sisakcélzója 30:30-tól lehet megnézni

197933.jpg
Kár,hogy még messze vannak attól,hogy Szíria egén készüljenek ilyen ilyen képek.

Én eddig csak olyan képet találtam, amin 3db T-50-es van a levegőben. Szóval 3 biztosan tud repülni.
Ha jól tudom két évvel ezelőtt a MAKS-on vagy hol Putyin azért nem jelent meg, mert csak négy volt repképes az ötből.

Kár,hogy még messze vannak attól,hogy Szíria egén készüljenek ilyen ilyen képek.
Akkor már nagy baj van. Vagy beütött a gebasz és mindent be kell vetni, még a PAK-FA példányokat is, vagy pedig elhúzódik ez a szarság Szíriában egészen az első szériás rendszeresítésig.

• Tetszik
Reactions: ghostface
Módosult a mozgatható LERX felöli törzsrész:

o5fYPNG.png

RPVB3jA.png

És hiányolom a vörös kapucnis ember fejével egy vonalban látható sokszögletű rátét lemezt is, a hozzávaló modullal együtt. Módosult a LERX által kitakart törzsrész lemezelése is, legalábbis szürke lett...

• Tetszik
Reactions: fishbed
Ez most új proto, a 9-es vagy annál újabb feélkész példány? És a két képen ugyanaz a gép van?

A két oldalsó belső rakétatartót nem látom, hogy a valóságban is léteznének. Megvan az a púp a gép alján amibe belerajzolták a rakétát, de a fotókon semmi ajtó vagy szétnyithatóságra utaló illesztési vonal nincs.

Itt látszik valami:

user_179_58.jpg
Akárhogy nézem én nem látom, hogy az a púp - amibe a grafikán belerajzolták a rakétát - valahol nyílna. Hacsak meg nem csinálták a tökéletes illesztést, amit egyetlen másik nyílásnál vagy ajtónál sem seikerűlt összehozni.