Szu-57 / Su-57 Felon / PAK-FA (T-50) / FGFA (Szuhoj, Oroszország)

Megérett a meggy

Azért jó lenne tudni hogy 2019.ben milyen képességű sorozatba gyártott gép lesz

Szu-57 R-37(?) rakétával, illetve annak továbbfejlesztett változatával animáció.

VnWn8rtXYaI.jpg

WJKbKy0b8Lk.jpg

cLx0vztJuxk.jpg

gokXUV6LsAI.jpg

Ez ugye még valamelyik tavalyi reggeli műsorból vett kép?! Csak abból gondolom, hogy 17.08-az augusztus 17, és csütörtöki napot írnak. Plusz ami még nagyon szembetűnő volt az az izsevszki +22 fokos napsütéses időjárás amit írnak. Igen csak meg van bolondulva az időjárás, de ennyire, és ott is? :)

• Tetszik
Reactions: cinikus
Ez ugye még valamelyik tavalyi reggeli műsorból vett kép?! Csak abból gondolom, hogy 17.08-az augusztus 17, és csütörtöki napot írnak. Plusz ami még nagyon szembetűnő volt az az izsevszki +22 fokos napsütéses időjárás amit írnak. Igen csak meg van bolondulva az időjárás, de ennyire, és ott is? :)
Persze, ott a dátum.

Hát igen. A Szuhoj nem csak a formailag legszebb harci repülőgépeket készíti jelenleg, de a festéseik is nagyon ütősek.
Ejnye, hogy nem veszitek észre, hogy az nem festés, hanem a kontár lemezmunkát elfedni hivatott maszkirovka. Megtanulhattátok volna már itt pár embertől, hogy ha egy orosz cuccon valami jól néz ki, akkor az vagy nem működik, vagy valaminek az elleplezésére szolgál. ....:D:D

Félre érted. Nem azért osztom meg mert benyalom(ahogy írtad), hanem mert ilyen információkat írnak, ilyen információk keringenek. Nekem is világos amiket írsz, de mivel nincsenek konkrét-részletes információk csak itt-ott valami ez is jobb mint a semmi. Viszont lehet rajta vitatkozni...

A hivatalos hírben az volt, hogy a Déli katonai körzetben kísérleti üzemmódban van a Kinzsal. Viszont nincsen egyetlen egység sem ahol a MiG-31 állomásozna.Kérdés melyik gép hordozza?

Ezeket azért közölhetnéd előre a félreértések elkerülése végett.

• Tetszik
Reactions: endre
Nem tudtam eldönteni tegnap, hogy ez nem photoshop-e, de ez a szürke orr baromira jól áll neki. Hanem rájöttem, hogy mi volna nagy dobása az oroszéknak.
A színátmenetes festés e két szürke közt. Jó nehéz lepingálni, de nagyon vagyány lenne :)