Megvoltak a Szu-57 belső fegyverterében hordozott rakéták tesztjei is.
http://www.militarynews.ru/story.asp?rid=1&nid=495891
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Megvoltak a Szu-57 belső fegyverterében hordozott rakéták tesztjei is.
Mit nem értesz?
Na ezt most nem értem.
Nem ez volt az első.Videó is van már.
Nananana...
A megrendelő egy LEO ra kihegyezett, marha olcsón oda terhet feljuttató, megbízható és gyakran/gyorsan bevethető újrafelhasználható eszközt kért.
Kaptak helyette egy olyat, ami az általad lenézett szojuzoknál sokkal drágábban juttatott fel terhet, megölt 14 űrhajóst, nem volt sem megbízható sem gyorsan bevethető, és annyira volt újrafelhasználható, hogy szinte újra kellett építeni minden használat után.
Nehogy már sikersztori legyen belőle...
Amit írtam korábban, tessék értelmezni!
Nem azt mondtam hogy jelenleg korszakos csoda van az oroszoknál, hanem azt állítottam, hogy van igazad abban hogy Korolev halála után volt törés(főleg a politikai kapcsolatai, szervező képessége ütötte meg őket, nem ő volt ott az egy személyes lángész/koponya), de az N1 után azért a SZOVJET vonal igen is tett le az asztalra nagy dolgokat, hogy mást ne mondjak, űrállomások sorát, a MIR azért korában nagy durranás volt én azt gondolom, az Enyergija/Buran páros sem egy szarkupac(s kurvára nem szolgai STS koppintás, hiába hasonlít külsőleg a kettő), de még az általad ezek szerint lenézett 50 éves polírozott szarok, a Proton/Progressz és Szojuz rakéta és űrkapszulák is megfeleltek és jelenleg is megfelelnek akár az USA-nak is, ha embert/érzékeny ellátmányt kell feljuttatni akár az ISS-re.
Az tény hogy jelenleg főleg a magánszektor tőke erejének, és kísérletező képességének/bátorságának (vakmerőségének?) köszönhetően a jövőben megint nagyon az USA-nak áll a zászló, de kurvára nem arról beszéltünk, hogy 5-10 év múlva ki hol fog tartani, hanem arról hogy megütötte e az USA-t, Szu-t a két nagy koponya, egy német és egy orosz származású korszakos zseni halála.
Erre mondtam azt, hogy szerintem egyértelműen meg, mindkettő fájó pont volt, és volt is törésvonal utánuk, de idővel azért helyre áll minden, mert mindenki pótolható egy idő után.
Értjük egymást így már, hogy agyon kellett magyarázzam?
//static.kepfeltolto.com/small/2018/11/24/df46e568f1e832642a84ba3e4f8b8687.jpg
Nem ez volt az első.Videó is van már.
Videó? Mármint belső fegyvertérből indításról?
Ezek más-más típusok... ember szerint tesztelik ezeket...Érdekes hogy 19:55-től egy sokkal kisebb HMD-t mutat a csávó amit a kezébe is vesz majd 21:00-nál egy másik is van ami sokkal nagyobb
Vagy lehet szétosztották benne az elektronikát hogy ne a pilóta homlokát húzza a súly?
Majd boki elmondja mit magyarázott a tag
Azt én miért nem láttam? Vagy ennyire lyukas lenne az agyam? Megtennéd, hogy linkeled nekem?
Érdekes hogy 19:55-től egy sokkal kisebb HMD-t mutat a csávó amit a kezébe is vesz majd 21:00-nál egy másik is van ami sokkal nagyobb
Vagy lehet szétosztották benne az elektronikát hogy ne a pilóta homlokát húzza a súly?
Majd boki elmondja mit magyarázott a tag
Ha megtalálom igen.