Visszajelzések és javaslatok

Lehetne csinalni egy olyan topicot ahol a forumon hasznalt roviditesek jelentesit le lehetne irni..nem mindenki tudja li az az MAWS, HMZ,OLS,SEAD,EOTS stb...
Ha valaki ideteved, es nem katona maniakus akor ezeket nem fogja tudni, es total ertetlen lesz szamara amit olvas.

Gyerekek,ki követte el az e heti hírhalmot? :D
Az Elbiz az Nem Elbit? :)
Az még oké, hogy mennyiség után következetesen nem írunk dimenziót, ki lehet találni, hogy a 70 az darabra értendő, nem literre, de a Rocky hegység az mi? Az ökölvívóról kapta a nevét? :D

• Tetszik
Reactions: fip7
Úgy látom a Mack cenzúra működik, megint törölt rá nem túl jó fényt vető hsz-t :)

Csak egy kis mellékes: anno engem kizárt a szír topikból úgy, hogy nem tudta megindokolni, miért. Rákérdeztem, de nem emlékezett rá, ezért valami fals okot beírt. No meg 7 nap helyett 7 hetet írt ki a szégyenfalára. Igen érdekes párbeszéd volt pm-ben, azóta nálam se éri el az alkalmassági limitet...

• Tetszik
Reactions: tindalos and lgabo
Mack, mint az elszabadult, őrjöngve romboló búgócsiga? Na ne vicceljünk már emberek...

• Tetszik
Reactions: zsolti
Tudjátok jól, hogy a visszajelzések helye ősidők óta ez a topic, nem pedig itt-ott-amott off-topic formában... :)
(Láttam a törölt kommenteket.)

Hölgyek, Urak!
Az USA "nambervanja" már lerágott csont,amíg nem építik meg az újat, de az orosz megfelelőjéről vajmi kevés info van.
Lehetne egy olyan topik, hogy:
"Orosz elnöki különgép"?
Sejtéseim vannak, de konkrétumok..?
Pedig, itt a fórumon én vagyok, aki a sejtéseimmel sok hozzászólót kiakasztottam. Nem véletlen!:p(:rolleyes:)

Ez nem focimeccs.
Akkor meg ne bíráskodj. :-)
A demokrácia és önrendelkezés elutasítása és egy civileket nehézfegyverekkel gyilkoló diktatúra vagy fejlevágós "mérsékelt felkelők" kritikátlan támogatása ulippo vagy bárki más részéről részéről semmivel sem szebb mint a k.-anyázás vagy egyéb húzós "magyarkodás" más részéről.

Akkor meg ne bíráskodj. :)
A demokrácia és önrendelkezés elutasítása és egy civileket nehézfegyverekkel gyilkoló diktatúra vagy fejlevágós "mérsékelt felkelők" kritikátlan támogatása ulippo vagy bárki más részéről részéről semmivel sem szebb mint a k.-anyázás vagy egyéb húzós "magyarkodás" más részéről.

Nem engedek kurvaanyázást.