Ratnik 3 – Oroszország szuperharcosa
https://militarymachine.com/ratnik-3/
Nekünk is lesz valami hasonló?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Kétségtelen, hogy gyakori a túlárazás, de a bolgár gyárnál nem érzem a know-howt...
A Smile ellenére ezt nem holmi rasszizmusból írom, de tényleg a termékek 80%-a posztszovjet. Nem tudunk mit kezdeni vele. Modernizált RPG-7-tel meg mit kezdjünk? Úgy is jellemezhetném, hogy kicsit hatástalan. Ami végülis eredmény.
A kiskaliberű lőszert most fogjuk beszerezni V4-es összefogásban. Aknavető "gyárunk" má' van!
Egy kézigránátért meg nem kell Bulgáriáig elmenni.
Ha már mindenképpen környező célpontot keresünk megvásárlásra, akkor én inkább a szerb EDEPro-t javasolnám:
- rakéta tüzérségi rakéták szinte minden méretben
- csöves tüzérségi póthajtások
- nagy sebességű céldrón, ami gyakolratilag cirkállórakéta is lehet.
- ALAS rakéta család, Pauk (Spider) ATGM is (1000mm RHA, top attack , ez fog a szerb H145M-re is kerülni), stb. (ezekből alig van fenn a honlapon)
- Fejlesztett hatótávolságú Strela
- Repülőfedélzeti NIR-ek
- stb.
Ezek közül szinte egyik sem szabványosított a NATOban.
Nem, humorizalni próbáltam. Az ötös dandár goody, ahogy a parancsnoka mondaná. Tobbi? Nem látom, azt amit írtak.Értem, te konkrét számot akarsz arról, hogy 1 században van mondjuk 90 fő a másikban csak 85 a következőben meg csak 80. Hát ilyet szerintem egyik hadseregtől sem kapsz nemhogy az MH-tól.
jaj de rég hallottam ezt mit keresel pontosan mert visszaolvastam de eskü nem értem
Nekik sem lesz! Vagy láttál erről mozgásban is valamit? Mert az exoskeleton csak úgy ér, ha tud mozogni is!Ratnik 3 – Oroszország szuperharcosa
De most akkor az audi gyar (pl) az nem gyar? Ne toljuk tul szerintem.Ebben csak az a szomorú, hogy eddig is úgy kommunikálták a gyárat?, hogy az gyár!
Pedig amíg mindent nem itt gyártanak, addig az nem gyár!
De a honvédség és főleg politika(Szilárd, Benkő) többször azt komunikálta(hazudta) hogy itt már folyik a fegyver gyártás.
Legyen minél előbb cső és minden más gyártása idehaza. Jóesetben magyar acélból.
Az a kérdés, hogy a mi autónkban, hány ülés van. Valaki azt mondta, hogy annyi mint a többi ilyen autóban. Én azt hallottam, hogy speciel a mi autónkban kevesebb van.jaj de rég hallottam ezt mit keresel pontosan mert visszaolvastam de eskü nem értem
A szokásos felesleges, semmitmondó dolgokon. Pár ember elbeszélget egymással a semmiről.Amúgy min is megy itt a rapli?
Betett a 3 liter sör tüskével ebben a nagy melegben.A szokásos felesleges, semmitmondó dolgokon. Pár ember elbeszélget egymással a semmiről.
Az MH fejlesztése szempontjából nem mindegy, honnan indul a legnagyobb és legfontosabb fegyvernem fejlesztése.A szokásos felesleges, semmitmondó dolgokon. Pár ember elbeszélget egymással a semmiről.
Másnak is megártott a meleg.Betett a 3 liter sör tüskével ebben a nagy melegben.
Kétségtelen, hogy gyakori a túlárazás, de a bolgár gyárnál nem érzem a know-howt...
A Smile ellenére ezt nem holmi rasszizmusból írom, de tényleg a termékek 80%-a posztszovjet. Nem tudunk mit kezdeni vele. Modernizált RPG-7-tel meg mit kezdjünk? Úgy is jellemezhetném, hogy kicsit hatástalan. Ami végülis eredmény.
A kiskaliberű lőszert most fogjuk beszerezni V4-es összefogásban. Aknavető "gyárunk" má' van!
Egy kézigránátért meg nem kell Bulgáriáig elmenni.
Ha már mindenképpen környező célpontot keresünk megvásárlásra, akkor én inkább a szerb EDEPro-t javasolnám:
- rakéta tüzérségi rakéták szinte minden méretben
- csöves tüzérségi póthajtások
- nagy sebességű céldrón, ami gyakolratilag cirkállórakéta is lehet.
- ALAS rakéta család, Pauk (Spider) ATGM is (1000mm RHA, top attack , ez fog a szerb H145M-re is kerülni), stb. (ezekből alig van fenn a honlapon)
- Fejlesztett hatótávolságú Strela
- Repülőfedélzeti NIR-ek
- stb.
Ezek közül szinte egyik sem szabványosított a NATOban.
Igazából semmit nem tesz hozzá, értjük a problémádat de ez nem nyilvános fórumra való és a többieknek meg fingja sincs mi a bajod és mivel nem nyilvános fórumra való nem is fogják megérteni.Van, hogy engem sem érdekel mások véleménye itt a fórumon, néha napokig csak olvasom mások frocsogeset. De csak akkor kotyogok közbe, ha az hozzátesz a témához.
Szar hír, az igaz, de azért nem kell bepuffedni.Igazából semmit nem tesz hozzá, értjük a problémádat de ez nem nyilvános fórumra való és a többieknek meg fingja sincs mi a bajod és mivel nem nyilvános fórumra való nem is fogják megérteni.
Ha ugy érted,hogy önálló hazai autógyártó képesség,ami akkor is működőképes,ha nincs külfőldi alkatrészellátás,akkor bizony nem gyár,csak összeszerelő üzem.Pl a motor legalapvetőbb része,a blokk Németországban készűl.....De most akkor az audi gyar (pl) az nem gyar? Ne toljuk tul szerintem.
A címhez a képek helytelenek mert egy sötétségben készült képet se látni talán 1-et de az is inkább késő délután vagy kora reggel készülthttps://www.felderitoezred.hu/l/ejj...vsiyAh3sVVkOR_NZvcDjSEM8ETCN6Fq6I2W2lHbR_CB-8
Felderítő gyakorlatról pár kép.