Megtalálták az Indonéziában lezuhant repülőgép fekete dobozát is
Egyelőre nem tudni, hogy mikorra tudják visszanyerni a rajtuk található információkat.

Ők akkora hősnek számítanak Litvániában, hogy a 10 litaszos bankjegyen az ő képük volt.Egy kis érdekesség a hőskor egyik elfeledett litván pilótájáról, akit ma akár a baltikumi Lindberghként is ismerhetnénk
A repülés elfeledett legendája | #moszkvater
Míg a Wright-fivérek, Charles Lindberg vagy éppen Valerij Cskalov neve a repülős körök mellett még néha az átlagember fülét is megüti, addig a repülés litván úttörője, Steponas Darius saját országán kívül szinte teljesen ismeretlen. Pedig ha 1933 júliusában rekorddöntő gépe nem zuhan le tragikus...moszkvater.com
Én örülök, hogy rátaláltál. Én azt hittem, hogy Te a Konteós oldalon már túl vagy.![]()
D. B. Cooper története
Bő egy héttel ezelőtt minden idők második legszorosabb eredménye született a Konteóblog 15. voksposztjában: a hajrában mai főszereplőnk 14 ponttal (ami az 5396 leadott szavazatot figyelembe véve 0,26%-ot jelent) megelőzte az ezüstérmes Nazca-vonalakat. Igen, tudom, az utolsó percekben történt...konteo.blogrepublik.eu
Tiboru konteóblogja kifigurázása az egész témának és nem a kőhülye fémfóliás sapis emberekről szól.Én örülök, hogy rátaláltál. Én azt hittem, hogy Te a Konteós oldalon már túl vagy.
A Denverest olvastad? Ott azért van 1-2 dollárt keresgélőn túlmenő ebbe a topicba tartozó.
![]()
A denveri repülőtér
Bevallom, blogunk tizennyolcadik szavazóposztjának végeredménye nem lepett meg túlságosan: 4661 leadott voksot követően a denveri repülőtér közel 10%-ot vert rá a második helyezett neandervölgyiekre, s a szegény bronzérmes Bruce Lee alig harminc szavazattal előzte meg az utolsó helyen búslakodó...konteo.blogrepublik.eu
Nagyon bejön ez a csatorna, ahogy minimalista módon, de mégis összességében fantasztikus vizualitással tolja.![]()
D. B. Cooper története
Bő egy héttel ezelőtt minden idők második legszorosabb eredménye született a Konteóblog 15. voksposztjában: a hajrában mai főszereplőnk 14 ponttal (ami az 5396 leadott szavazatot figyelembe véve 0,26%-ot jelent) megelőzte az ezüstérmes Nazca-vonalakat. Igen, tudom, az utolsó percekben történt...konteo.blogrepublik.eu
Tiboru konteóblogja kifigurázása az egész témának és nem a kőhülye fémfóliás sapis emberekről szól.
A denveri reptért, olvassátok végig, a mostani helyzetet is figyelembe véve!Én örülök, hogy rátaláltál. Én azt hittem, hogy Te a Konteós oldalon már túl vagy.
Nagyon jó az oldal támafelvetése, a szövegezése és a hozzászólók is oda teszik magukat. Én örömmel olvastam migegyiket.
A Denverest olvastad? Ott azért van 1-2 dollárt keresgélőn túlmenő ebbe a topicba tartozó.
![]()
A denveri repülőtér
Bevallom, blogunk tizennyolcadik szavazóposztjának végeredménye nem lepett meg túlságosan: 4661 leadott voksot követően a denveri repülőtér közel 10%-ot vert rá a második helyezett neandervölgyiekre, s a szegény bronzérmes Bruce Lee alig harminc szavazattal előzte meg az utolsó helyen búslakodó...konteo.blogrepublik.eu
Te írtad, nem én. Magadra utaljál és kezdj ki vele.Tiboru konteóblogja kifigurázása az egész témának és nem a kőhülye fémfóliás sapis emberekről szól.
Ne haragudj, de az sem értem, hogy mit írtál ebben és az előbbi kommentben. És ez kb. a huszadik ilyen alkalom.Te írtad, nem én. Magadra utaljál és kezdj ki vele.
Nem így van!
Tiboru konteóbolgja csak nagyon kis részben szól a vidámra vehető eseményekről, valójában kőkemény dolgokról ír, ami néha határmezsgyén mozog és az a célja hogy megmozgassa az emberek fantáziáját. Szerintem oda te még nem is írtál HSz-t. ?
A te elméleted ellen szól, mármint a szűkösön látott elméletednek, hogy a nagyon-nagyon sok hozzászólásokban effélékről
szó sincs!
Néha nem is tudom miről írsz, valami befolyásoltság van nálad? Vagy valami kényszer? Amit írtál most is csöppet gázosnak találom.
Volt már olyan, hogy bevállaltad, hogy nem jó, amit leírtál?
![]()
Ez sima mellébeszéd, de már nem is érdekel. A dolog a Te érdekes megnyilatkozásából indult, "Tiboru konteóblogja kifigurázása az egész témának és nem a kőhülye fémfóliás sapis emberekről szól."Ne haragudj, de az sem értem, hogy mit írtál ebben és az előbbi kommentben. És ez kb. a huszadik ilyen alkalom.
Olvasom a hsz-t és egymásra hányt mondatokat látok.
Egyedül az utolsó mondatot értem teljesen önállóan nézve, amire a válasz, hogy igen. Csak nem tudom, hogy hogyan jön ide.
Tiboruval meg online privát beszélőviszonyban vagyok. Szóval viszonylag képben vagyok, hogy mit és miért csinált.
Ne haragudj, de egész egyszerűen azért nem reagáltam n+1 kommentedre, mert nem értem, hogy mi a fittyfenéről beszélsz folyamatosan. Valami homályos adomázgatás, rébusz bácsi és virtuális fejmosást tartasz a random semmikre.Ez sima mellébeszéd, de már nem is érdekel. A dolog a Te érdekes megnyilatkozásából indult, "Tiboru konteóblogja kifigurázása az egész témának és nem a kőhülye fémfóliás sapis emberekről szól."
Előtte, kedveskedve írtam neked a denveri reptérről, de verem a fejem a falba, hogy minek is.
Tiboruval, már bocs de nekem is több E_mail levélváltásom volt előremutatóan. Effélékkel kár kérkedned, mert az országban nagyon sok ember van így.
Türelmes ember a Tiboru, hogy veled szóba áll, mert én úgy látom, hogy itt a HSz-eid arról szólnak, hogy jól belekötni a másikba.
Más:
"Közel hatvan százalékkal esett vissza a HungaroControl légi navigációs szakemberei által kezelt repülőgépforgalom 2020-ban, a koronavírus-járvány következtében. A jelenleg elérhető optimistább előrejelzések szerint legkorábban három év múlva térhet vissza a hazai légi közlekedés a 2019-es szintre."
![]()
Félmillió repülőgép tűnt el tavaly a magyar égről
Közel hatvan százalékkal esett vissza a HungaroControl légi navigációs szakemberei által kezelt repülőgépforgalom 2020-ban, a koronavírus-járvány következtében. A jelenleg elérhető optimistább előrejelzések szerint legkorábban három év múlva térhet vissza a hazai légi közlekedés a 2019-es szintre.infostart.hu
Én örülök, hogy rátaláltál. Én azt hittem, hogy Te a Konteós oldalon már túl vagy.
Nagyon jó az oldal támafelvetése, a szövegezése és a hozzászólók is oda teszik magukat. Én örömmel olvastam migegyiket.
![]()
A denveri repülőtér
Nézd, nekem igazából csak a magatartásod és a hozzászólásaid BÁNTANAK amelyet az elmúlt években tettél, és nagyon sok Fórumozót megbántottál! Egyáltalában ezt észrevetted, vagy nem érdekelt, talán még örültél is!Ne haragudj, de egész egyszerűen azért nem reagáltam n+1 kommentedre, mert nem értem, hogy mi a fittyfenéről beszélsz folyamatosan. Valami homályos adomázgatás, rébusz bácsi és virtuális fejmosást tartasz a random semmikre.
Milyen mellé beszéd? Egész egyszerűen nem értem mi a búbánatot mondasz. Random dolgokat pakolsz egymásra.