Konkrétan a falnak mentem a sok marhaságtól én is. Negannek sem esett le...
A mai nap csúcspontja az volt szerintem amikor valaki kijelentette a kb. 1000 db-os T-64-s gyártásra, hogy előszéria....
Chieftainból összesen nem készült ennyi a Brit haderő számára!
Magyarán 1969-ben már több T-64 rohangált, mint amennyi Brit Chieftain összejött 1983-ig
De a T-64, az előszéria....
Ha bemutatod , hogy a korai időkben jobbak voltak a szovjet pct. lőszerek, akkor ne ezt nézzük hanem a tankok ellen.
Oké, ott még siralmasabb a kép. Akkor ezt se nézzük, mert az autós kártya....
Nyugaton ismerik a beásott harckocsit védelemben, keleten persze nem.
Meg amúgy is festet nejlon zacskók szóval szar a gyártás. Meg szar az ergónimia, hiszen üknek az emberek, miközben nyugaton a töltő kezelő akár állhat is.
Közben a németek minden csatában nyertek, mert felsőbb rendű faj, felsőbb rendű tankokkal, igaz azóta sem értik, hogy vesztettek el két világháborút....
Mert hát ők kiszámolták....
Az ugyan így tervezet , aztán végül elszállt Leopárd 2A4-esek darabjait azóta is keresik a sivatagban a törökök....
Ha szovjet tankokat vizsgálunk, akkor csak az arab izraeli háború lehet mérvadó, ahol írástudatlan, gyáva, sorállományú arabok, harcoltak a magasan képzet, ténylegesen élethalál harcot vívó, ezért vakmerő és bátor izraeli csapatokkal.
Igaz amikor 73-ban kicsit oda lett a légi fölény, akkor számtalanszor kipicsázták őket az arabok tankokkal is meg ATGM-el is, de az nem számít. Direkt csinálták, mert így heroikusabb.
Természetesen Irak-Iráni háború nem létezett, az összes egyéb háborúval egyetemben.
Kezd kicsit fárasztani, hogy úgy csavarjuk a valóság szövetét, hogy mindig nekünk legyen jó, akkor is ha nincs igazunk....