Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
A köcsög zenék és a vízjelek az agyamra mennek. Én még azt se tudom megállapítani, hány tank van a képen.Ukrán topikból hozom át. Nem semmi felvétel
Én hármat láttam, de lehet a 3. már roncs volt. Mikor először zoom-ol be az erdőbe látszik egy majdnem középen, tőle balra lejjebb mozog egy előre hátra (amit kilőnek a végén). Ez valamire lő és el is talál valamit mert bal alsó saroknál fekete por száll fel, lehet földbe lőtt(?). Ebből az irányból jött a végső győztes.A köcsög zenék és a vízjelek az agyamra mennek. Én még azt se tudom megállapítani, hány tank van a képen.
Majd ha valaki írásba kiértékeli, elolvasom.
A köcsög zenék és a vízjelek az agyamra mennek. Én még azt se tudom megállapítani, hány tank van a képen.
Majd ha valaki írásba kiértékeli, elolvasom.
Ezt tessék megjegyezni, amikor az három háborút megjárt arabokat fikázzák, és az oroszokat felmagasztalják.Ma már mindent, mindenhol fotóznak / filmeznek. A Szír harckocsizók azok koordináltan, összeszedetten harckocsiztak.
Az Oroszokról szóló drónfelvételeken meg magányosan vannak sok esetben.
Az Ukránoknak meg nincs is mivel harckocsizniuk.
Oké, hogy békeidős lustaság sokmindenre rányomta a bélyegét, de Szíriában azért voltak magukat felfrissíteni, és tanulni, vagy nem ?
Itt egy jó elemzés.
Röviden:
Ukrán oldalról valószínűleg T-64BV, oroszról 2 db T-80BVM és mögöttük 2 db BMP-3.
Valószínűleg az ukrán harckocsi nem is látta az oroszt (akik viszont látták az ukránt, mert a T-80BVM -en van rendes infra, a T-64BV -n viszont nincs, így a sok növényzettől nem láttak ki), és az első robbanás egy repesz-romboló gránát lehetett, amit a kilátást zavaró fára szándékosan adtak le.
A találat valószínűleg a T-64 üzemanyagtartályát érte, ezért láthatók nagy lángok.
Szerintem a világon két vagy három igazi hadsereg van. Izrael, az USA, és estleh Vietnám. Az utóbbiról nem tudok semmit. Már ott is kihaltak a tapasztalt tisztek.Ezt tessék megjegyezni, amikor az három háborút megjárt arabokat fikázzák, és az oroszokat felmagasztalják.
Szerintem a világon két vagy három igazi hadsereg van. Izrael, az USA, és estleh Vietnám. Az utóbbiról nem tudok semmit. Már ott is kihaltak a tapasztalt tisztek.
A többi, akár mekkora is, akárhogy felszerelt is, operett hadsereg.
Ezek kocsmai verekedések.Oroszoknál is kihaltak a tapasztalt tisztek.
A Franciák azok gyarmati háborúznak Maliban és Jemenben.
Ezek kocsmai verekedések.
A forgalom meg megy....Ezt tessék megjegyezni, amikor az három háborút megjárt arabokat fikázzák, és az oroszokat felmagasztalják.
Sokkal valószínűbb, hogy repesz volt betöltve és mert az autoloadert egy fél élet újratölteni (ha már be van töltve), gyorsabb volt ellőni a repeszt és úgy tölteni a páncéltörő lőszert.
Itt egy jó elemzés.
Röviden:
Ukrán oldalról valószínűleg T-64BV, oroszról 2 db T-80BVM és mögöttük 2 db BMP-3.
Valószínűleg az ukrán harckocsi nem is látta az oroszt (akik viszont látták az ukránt, mert a T-80BVM -en van rendes infra, a T-64BV -n viszont nincs, így a sok növényzettől nem láttak ki), és az első robbanás egy repesz-romboló gránát lehetett, amit a kilátást zavaró fára szándékosan adtak le.
A találat valószínűleg a T-64 üzemanyagtartályát érte, ezért láthatók nagy lángok.
Mondjuk, amikor megtámadták a keresztútnál az orosz tank konvojt, azok is villám gyorsan csatarendbe álltak, és mindegyik azt tette, amit kellett.Ezt tessék megjegyezni, amikor az három háborút megjárt arabokat fikázzák, és az oroszokat felmagasztalják.
Közben előkerült egy másik videó(k?) is az eseményről, másik kamera szögekből is:
Itt egy jó elemzés.
Röviden:
Megcsinálnak jól egy támadást, aztán a 3 db BMP-3 magára hagyja a 2 db harckocsit, úgy vissza vonulva, hogy még a tornyuk se néz az ellenség irányába.Közben előkerült egy másik videó(k?) is az eseményről, másik kamera szögekből is:
Ez alapján két T-80BVM és három BMP-3 volt orosz oldalról. Az ukrán harckocsi kilövése után megfordultak és elindultak a másik irányba. Ezt követően a távolodó BMP-3 -ak közül az egyiket ATGM -el kilőtték.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..