Na.Elképesztő, hogy milyen bohóckodás megy itt nap, mint nap egy szakfórumon....
Mennyire igazad van.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Na.Elképesztő, hogy milyen bohóckodás megy itt nap, mint nap egy szakfórumon....
Adtok linket, én béna vagyok...Honvédségi videó is van fent nagy sebességgel végrehajtott lövészetről.
Toronygàz. Faszom fékezzen.feldobok egy témát toronyfék toronyfék rendszer.
Itt legalább hallatszanak a hangok, de ez sem bírta ki, hogy ne vágjon alá valami kedvenc zenét. Mi ez a kretén agyfasz betegség az emberekben?9 perces szösszenet 3 DNR tankról, ahogy keringőznek a szépséges csernozjomon, valahol Pervormajszkoje mellett, sűrű ukrán tüzérségi tűzben és néha egy-egy ATGM-mel is megkóstoltatva.
A helyszín valahol a donyecki reptér mellett, nyugatra. Geolokációk, illetve rövid leírás arról, mi történik a videó alatt találhatóak.
Amúgy elég jó felvételek és végre nem magányos hk kolbászol. Bár kicsit gyakorlat szaga van.9 perces szösszenet 3 DNR tankról, ahogy keringőznek a szépséges csernozjomon, valahol Pervormajszkoje mellett, sűrű ukrán tüzérségi tűzben és néha egy-egy ATGM-mel is megkóstoltatva.
A helyszín valahol a donyecki reptér mellett, nyugatra. Geolokációk, illetve rövid leírás arról, mi történik a videó alatt találhatóak.
Teljesen jó lenne (főleg az ilyen hosszabb videóknál) ha egyszerűen csak hallanánk a zajokat. Az ilyen stock zenék alávágása emberiség elleni cselekedetItt legalább hallatszanak a hangok, de ez sem bírta ki, hogy ne vágjon alá valami kedvenc zenét. Mi ez a kretén agyfasz betegség az emberekben?
Utoljára a szír Anna TV-s GoPro felvételek voltak tisztán a valóság hangjaival.Teljesen jó lenne (főleg az ilyen hosszabb videóknál) ha egyszerűen csak hallanánk a zajokat. Az ilyen stock zenék alávágása emberiség elleni cselekedet
Disclaimer: az "egyperceseknél" szerintem annyira nem gáz, ha van zene
Becsapódó tüzérségi gránátok mellett? Ez is valami wagneres elmebetegség?Bár kicsit gyakorlat szaga van.
Minden tiszteletem mellett @Szittya mindig van egy olyan érzésem hogy azért írsz igy hogy google translate/deepl/stb. ne tudja lefordítani a románokat/ukránoknak/gyíkembereknek (kinek mi tetszik). Profi.harchoz tevéshez annyi vólt vezetőrésznél hogy 2x2 X be kelett parkolnom belső telephely belső gyakorló terén tesztpályán egy kiszedett üzemanyagtartály gödrébe meg egyxzer egyy földtöltés mögül kigördülni meg vissza. De ez a jármútesztel vólt egybetartva. (javítás miatti tesztjárat) meg felmenni a kaptatóra és ott megállni majd lejönni (vólt még vizsgatétel nekem).
tüzelő harckocsit nem kelett vezetnem (nem vóltam vezető ahogy "bólyás " vezgyak pályán sem kelett mennem. (nem vólt a dolgom).)
semmi szükség nem lenne semmi ilyesmire mert már más a kiképzési struktúra (német rendszer van alapúl véve) az a rendszer amibe én képződtem egy elavúlt képzési rendszer. Leok esetében meg a db számok miatt nem kivitelezhető teljes mértékbe és ez meg is borítja. (nekünk 1 hónapunk vólt teszem azt 30 harckocsi közül kiválasztanunk a magunkét (vólt közte fél éve leállított meg tizen éve leálított is. (és ezek hibás olykor hiányos gépek.) és azt a hk t elvileg vitte magával adott személy. (tartalék gép a kezszemnek ) ez a leokkal nem kivitelezhető pl. mert nincs gatya leoból több tucatMinden tiszteletem mellett @Szittya mindig van egy olyan érzésem hogy azért írsz igy hogy google translate/deepl/stb. ne tudja lefordítani a románokat/ukránoknak/gyíkembereknek (kinek mi tetszik). Profi.