K
kamm
Guest
Lehet, rosszul emlekszem, de az izraeliek pont azzal is reklamoztak az Eltakat, hogy baromi gyorsan megadja az inditok helyet, rogton tuznyitas utan...? Adatatvitel meg, feltetelezem, nulla, mert halozatban van minden, az iranyzas lehet nemi ido, vilagos...Ezt hogy érted?
Mit változtat azon hogy 3 perc a röpidő, és egy perc az adaátvitel + irányzás? Összesen 4 perc.
Egy 60-as konteneres telepitett indito 12 masodperc alatt kilovi az osszeset (a radarok meg boven tudjak etetni, mar az Elta 2084-esek WLR modban 200 celpontot tudnak behatarolni, ezeknek meg van sajatjuk is):3 perc a limitidő, odébbállni, kb minden európai hadseregben.
Mennyi célpontot tud leküzdeni ez a rendszer 20 másodpercen belül?
Ket ilyen doboz 120-at es igy tovabb... de ez a Skynex (telepitett) konteneres verzio.
A mobil verziot csak en vetettem fel, hogy semmi nem tartja vissza a RM egy ilyesmi legyartasatol.
Ezt vegkepp nem ertem... ugy, hogy nem tudjak pontosan, merre halad?Ismétlem, nem mozgásról volt szó, hanem tűzhatásról.
És attól hogy valamit nem tudsz, vagy értesz nem biztos hogy más sem érti, vagy nem létezik.
Mozgó célokra tüzérségi tüzet lőni, időszakos vizsgafeladat, kb minden normális tüzérségnél.
Vagy a scenario szerint a tuloldal mindent tud, mi meg semmit?
Ertem. Hat ezt majd ti megvivjatok.Én pedig leírtam neki, hogy képesek rá.