Mi ez a kurvára meglepő. Igen korai az iskolákat nyitni, Akár Moderna-t, akár Pfizert kapnak, nem alakul ki a gyártók által leírt védettség a kormány által fantáziált időpontra. Még a második oltást sem kapják meg. Ez a tény. Egyébként meg a gyerekek egymás között is terjesztik és hazahozzák a szülök, nagyszülök betegszenek meg (utóbbiak inkább, ha nem oltakoznak). Én biztos, nem engedem be a gyermekeimet az iskolába az adott időpontba. Lehetne értelmes kompromisszumokat kitalálni, de nem teszi meg az oktatásért felelős szervezet. pld. hibrid tanítást, egyik héten be, másik héten otthon, vagy az osztálylétszámok felezésével ua. Az is tény, hogy még a kellő távolságtartást és szellőztetés sem lehet megcsinálni az iskolákban, és az étkezdékben egymást tapossák az osztályok, a bejutásra és persze maszkban nem lehet enni. ( A meleg étkeztetés elsősorban az alsós gyerekeket érinti). hasonló a probléma a mellékhelységekben amit összelehelnek, szellőzés nuku, és ott állnak sorban a gyerekek. Szóval lehet utálni a tanárokat, tanítókat, a szakszervezetet (én is köszönetet mondtam volna a nevükben, majd azt mondtam volna, hogy a két oltás után a megfelelő védettség elérését követően (ki lehet számolni pontosan) lehetne nyitni az iskolákat (ha nem fertőznék maguk a tanulok is egymást, illetve nem vinnék "haza" a vírust). Ja és persze a kormány szerint ezért is az ellenzék, soros Gyurcsány és brüsszel tehet. Aki basztatja a tanárokat, annak csak azt üzenem kapja be!!! (elismerve, hogy például a bolti eladók, futószalagnál dolgozók stb. épúgy fontos minél előbb kapjanak oltást). A bírók minek kapták. Ott az online videolánc nekik.