Egy Negan veszett el benned azzal, hogy mit is nevezünk gyártásnak.

Igen, az amcsik ezt nevezik tömeg gyártásnak. Már legyártott kasznikat vesznek ki és én is úgy tudom, hogy ma már több alkatrész gyártója meg is szűnt. Így teljesen új gépet nem is tudnak ma produkálni, csak ahogy mondod, ha kapnak
hosszú távon olyan megrendeléseket, amire anyagilag megéri ezt az elvesztett képességet újra pótolni. De ez nem a lengyel megrendelés, és én sem tudok több ezer darabos eladások kilátásba kerüléséről. És csak a meglévők felújítása megy végtelen ideig.
Igen. Csak gondolom te is olvastad az elmúlt években a vég nélküli vitát, hogy amíg Zala csak évi 50 járművet tud gyártani, addig ez nem tömeg gyártás, csupán manufakturás termelés. Amíg nem látok a mi gyárunk képein futószalagokat, meg nem Zalában készítik az összes alkatrész 50%-át.
Itt sem látod azt, hogy az oldalt futó másik futószalagról pakolnák át a szenzorokat meg a meghajtást. Sőt, igazából még csak maguk a Tábornok sem futószalagon mennek a gyár egyik kapujától a másikig.
Gondoltam akit érdekel a téma, és elolvassa a cikket, annak teljesen nyilván való, hogy amit leírsz, az igaz. Semmivel nem másabb ez, mint amit az orosz csinál. Ez egy 5-6ezres járműpark fenntartására méretezett telephely a maga 12 "új gyártás" vagy régi felújítása, nagy generálja kapacitással. És ez durván meg is felel az USA aktív állományának lábon tartásának. Évi durván 144 db termelés.
Őszinte leszek. Nem is terveztem a cikkhez árnyalt kommentet. Ahogy Aquarellel is beszélgettük, felőlem ha valaki ezt amerikai tömeggyártásnak nevezi, az nevezheti annak. Zalát meg nevezheti manufakturális kis üzemnek.