Teljesen irrelevans itt. Mivel egy CRAM fegyver, ami nem panceltoresre van, ezert lenyegtelen, mekkora a hatoereje...
Viszont vedtelen lenne, no meg az
meg plusz suly a tobb, mint egy tonnaval nehezebb, es joval nagyobb 35mm rendszer mellett...
Igen, olcsobb a maintenance, kevesebb repair stb. Viszont a fentiek mind negativumok, plusz a jarmu is nagyobb lenne.
Pont tokmindegy, mert ez egy CRAM rendszer,
bejovo fenyegetesekre.
Meg1x, teljesen mindegy, mert (ahogy azt mar sokszor kiszamoltam) 2-3 masodperce van raloni, pontosabban eleloni az erkezo shellnek vagy akarmilyen lovedeknek (a radarja ugye sokkal messzebbre lat, azaz mar joelore koveti, mi es honnan erkezik, milyen sebesseggel, es palyat is kiszamolta, mire belepne a lotavba).
Hogyne lenne az, 1+ tonnaval nehezul, azaz tovabb lassult a jarmu. Problema, meg
sulyos is
, de nem kizaro ok.
Hat persze, minden megoldhato Legoban.
Csak fizesd ki, plusz vard ki azt is.
Mikozben csaknem zero praktikus kulonbseget jelent CRAM egysegkent.
Baszki, dehogy lenne jobb. Most beszeltuk vegig, hogy dragabb lenne, nagyobb lenne, az inditok vedtelenebbek, kesobb lenne keszen, es mindez egy elenyeszo gyakorlati kulonsegert lenne felaldozva. Azaz qrvara nem lenne jobb.
Nem.
Elsosorban amiatt, de a fentiek miatt sincs a masiknak ertelme.
Ezt konkretan az urmeretvita kapcsan
en irtam le a Lynx temaban par honapja, el ne magyarazd mar nekem visszafele, mert nagyon uncsi mar ez a gyerekes tempo...