50%, hogy igaza van.Nem unod még a trollkodást?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
50%, hogy igaza van.Nem unod még a trollkodást?
India, Kína, de szerintem még Dél-Korea se tudna ilyen repülőgépeket fejleszteni. Nyugat-európát meg senki sem akarja elfoglalni. Pontosabban, ha szándék lenne is rá, az oroszok ezt nem tudnák megtenni. Oroszföldre viszont az egész világnak fáj a foga.Ez nagyon nem trolkodás
Az orosz hadikiadás nagyon megosztott ezt nem csak én hanem más is látja .
Érdekes a japánok a Britek Dél-Koreaiak Németek Franciák Indiaik hogy középhatalmakat említsek miért nem rendszeresítenek csatagépeket meg stratégiai bombázókat?
A tu-22m3m gépet azt nem bántom mivel az nagyon jó cucc lesz a kh-32 rakétával.
Az orosz költségvetés továbbra is 45 milliárd, a kínai 200. Holrendszeresíteztek új csatagépeket? A meglévőket modernizálják. A Tu-160M az tényleg felesleges program ennyi pénz mellett, viszont életben tartja a Tupoljevet, valószínűleg ez van mögötte, évtizedes távlatban vagy megérte, vagy nem. Továbbra is az a kérdésem: Kínát miért nem kéred SOHA az USÁ-hoz? Ők egy súlycsoport...Ez nagyon nem trolkodás
Érdekes a japánok a Britek Dél-Koreaiak Németek Franciák Indiaik hogy középhatalmakat említsek miért nem rendszeresítenek csatagépeket meg stratégiai bombázókat?
Pontosan. Amig éles helyzetben össze nem csapnak, nem lehet két fegyverről megmondani, hogy melyik a jobb. És akkor jön még a kérdés, hogy rendszer szinten melyik a jobb?. A németek úgy vesztették el a háborút, hogy minden fegyverük, és a hadseregük is jobb volt.50%= Vagy igen, vagy nem.
De Roni az amit csinálsz....komolyan látszik mikor vagy szolgálatban szét fárasztod az embereket ...szégyen amit csinálsz a legdurvább pedig hogy nem látod mennyire idegesítő amit csinálsz ez az ország több tett le arányaiban mint az világ 90%Ez nagyon nem trolkodás
Viszont azt állítani, hogy ezek mindegyike AESA radarral szerelt, tipikusan Roni félé bugyutáskodás.
Én utánanézés nélkül is elhiszem hogy Szittya ezt írta, csak éppen ebben nincs benne hogy az mind kivétel nélkül AESA-radarral van felszerelve, ezt csak te gondolod így.Olvas már el légyszíves mit írt szittya a j-10 oldalon jó?
J-10B/C AESA! hát a d-verziót te hol láttad?
Ja igen régen linkeltem róla Viszont ez csak terv.
Szittya írta nem én
"Mar tobb mint 350 j10 b es c van rendszerbe kinaba"
Olvas már el légyszíves mit írt szittya a j-10 oldalon jó?
J-10B/C AESA! hát a d-verziót te hol láttad?
Szittya írta nem én
"Mar tobb mint 350 j10 b es c van rendszerbe kinaba"
Allesmor Obranna
Lehet én vagyok lemaradva picit, de eddig úgy volt, hogy a PAKFA projektnél a gyártás belassít, amíg meg nem érkeznek a végső technológiák (radar, hajtómű)
Most véglegesen törölték az egész programot? Vagy mi a van most ?
Hát akkor kérem, leírhatják az összes kínai gépet, mert az USÁnak hány AESA radaros gépe van? 5-600? Életbe nem érik utol őket..
India, Kína, de szerintem még Dél-Korea se tudna ilyen repülőgépeket fejleszteni. Nyugat-európát meg senki sem akarja elfoglalni. Pontosabban, ha szándék lenne is rá, az oroszok ezt nem tudnák megtenni. Oroszföldre viszont az egész világnak fáj a foga.
Már írtam, hogy a Szevmash a nukleáris meghajtású tengeralattjárók építésére szakosodott nem a rep-hordozókra. Elöször modernizáltak egy hordozót. Hatalmas kihívás volt számukra. Később derült ki, hogy a hajó belső rendszereit is ki kell cserélni, ami miatt megnőtt az ára.