Épp te égeted magad a szánalmas magyarázkodással, hogy miért olyan a T-72 hátramenete amilyen.
Én csak próbálok neked némi észt adni, de szemmel láthatóan nem sikerül....

De tudom, a te fejedben azért megy lassan hátra, mert nem volt más méretű fogaskerekük. LOL.
, mert láma Leopard 2 is képes épp csak emellett gyorsan tolatni is tud.
De még mindig önmagaddal vitatkozol, mert senki sem mondta, hogy más harckocsi nem képes vontatni.
A Leopárdban menetirány fordító van- ha jól emlékszem-, vagyis az 1 és 2 fokozatokat használja tolatásra is.
Csak azt nem akarod látni, hogy a 7+1-es váltót a 700 LE-s full nyomatékszegény T-64-hez tervezték először.
A Leopárd meg 1500 LE meg 4000+ nm....
Még mindig nem értem a vergődésedet az adott témán. Az oroszok úgy döntöttek, hogy a tankjaik mindig minden körülmények között, akár vontatás közben is kellő nyomatékkal kell bírjanak az elinduláshoz. Ezt egy sorállományú ügyetlenebb sofőr esetén is tudnia kell az adott technikának. Ezt nagy nyomatékot biztosító indító fokozatokkal érték el.
Ez csak azért meglepő a számodra, mert szerintem még B kategóriás kisteherautót sem vezettél soha....
Csak példának, a FIAT Ducatóval is 2-esben indulsz el normál esetben. Az első fokozat irreálisan rövidnek tűnik, egész addig amíg 3.5+ tonnára nem pakolod az autót és dombon fölfelé nem kell araszolni. Utána mindent megértesz.

És még mindig egy 60 évvel ezelőtti műszaki megoldásról beszélgetünk, és kérünk rajta számon mai elvárásokat....