Harckocsikat, harcjárműveket és katonatörténeteket kedvelők köre | Facebook
Molnár Attila Adminisztrátor · 2017. október 27. Üdvözlünk benneteket! Szabályzatunk: Ezt a csoportot azoknak hoztuk létre, akiket érdekelnek a...
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Zárt facebook csoportra mutat a link, így nem látszik...![]()
Harckocsikat, harcjárműveket és katonatörténeteket kedvelők köre | Facebook
Molnár Attila Adminisztrátor · 2017. október 27. Üdvözlünk benneteket! Szabályzatunk: Ezt a csoportot azoknak hoztuk létre, akiket érdekelnek a...www.facebook.com
Kínaiak harckocsi elleni közelharc bemutatója (felmászol rá kirangatod a személyzetet szint). Nem tudom eldönteni, hogy komoly, vagy valami filmből van.Zárt facebook csoportra mutat a link, így nem látszik...
Végülis elég sokan vannak hozzá. Egyiknek majd csak sikerülKínaiak harckocsi elleni közelharc bemutatója (felmászol rá kirangatod a személyzetet szint). Nem tudom eldönteni, hogy komoly, vagy valami filmből van.
Kínaiak harckocsi elleni közelharc bemutatója (felmászol rá kirangatod a személyzetet szint). Nem tudom eldönteni, hogy komoly, vagy valami filmből van.
Egy második vh-s dokufilmben anno szó volt egy japó katonáról, aki felmászott egy amcsi tankra és katanával beszúrkált a réseken némi sérüléseket okozva, aztán mikor kinyílt a búvónyílás megölte a hk parancsnokot mielőtt likvidálták. Sajnos nem emlékszek a csatára, hol, mikor volt.Egy nem túl nagy költségvetésű,Orosz, háborús film Ben láttam,hogy a szakács egyedül főzött a sztyeppén, a gulyáságyúban,megjelent 1 német tank,és úgy alakult,hogy a szakács rádobta a sátorlapot a tankra, amitől nem láttak ki,persze ki akart bújni az egyik,hogy leszedje a ponyvát,de a szakács már várta,és erőszakot alkalmazott,majd elfoglalta a tankot,de lehet csak bedobott 1 gránátot,szóval baszhatták a tankjukat a hülye németek.
Nagy nehezen, de megtaláltam valszeg azt a videót, amit belinkeltél és igen, ez kb a színtiszta öngyilkosság szintje. Elvileg valami PLA oktatófilmből van az 1980-as évekbőlKínaiak harckocsi elleni közelharc bemutatója (felmászol rá kirangatod a személyzetet szint). Nem tudom eldönteni, hogy komoly, vagy valami filmből van.
T-90 topikban már volt róla szóKézikonyvek az orosz harckocsikhoz:
![]()
MediaFire
MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.www.mediafire.com
Nem töltöttem le, de ezen a linken elvileg kiszivárgott manuálok vannak. Ha jelszót kér valahol akkor a T-90AK lesz az, szintén elvileg.
![]()
Easyupload.io - Upload Files and Share Them Easily
Uplaod files easily and share them with your friends and colleagues. File upload solution for everyone. Upload big files and get a link to share effortlesly.easyupload.io
másik link
![]()
MediaFire
MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.www.mediafire.com
Tökéletes példa!Jaj, micsoda tragédia, ha 15000 helyett 17000-nél/pa cserélem az olajat.![]()
Ez az! De akkor megnyugodhatok, hogy ezt véresen komolyan gondolták.Nagy nehezen, de megtaláltam valszeg azt a videót, amit belinkeltél és igen, ez kb a színtiszta öngyilkosság szintje. Elvileg valami PLA oktatófilmből van az 1980-as évekből
Nem akarok ünneprontó lenni de...Ez az! De akkor megnyugodhatok, hogy ezt véresen komolyan gondolták.
2009-ben még én magam is másztam ablakból harckocsira sátorlappal a kezemben...Nem akarok ünneprontó lenni de...
Ilyesmit velünk is gyakoroltattak.
Igaz, mi sokkal profibbak voltunk, mert nekünk sátorlappal kellett letakarni a tornyot.
Via: HHház-Téglás.
A legcifrább az volt mikor pszh-t kellett oltani napalmtámadás után. Kiugrasz, gyalásó elő, aztán hánytad a földet a gépre ( vagy nem, ha olyan volt a felszin.)
( Érdekesség képpen, akit érdekel nézzen rá a Japánok mandzsúriai hk elhárítására. Bambuszrúd (minek?) végén akna vagy robbanóanyag, és jó 50méterről rárohan. Nem megvárja aztán elédobja,nem, bambuszkaróval rohangászik. Érdekes na...)
Miután a megpléhezett és megrácsozott teknos-harckocsikat már nem igazán lehett tovább fejleszteni (pedig az elso példányok mekkora túlélok voltak ... )...
... elokerult a gumi:
Ahogy a nyugati csoda technika is kiégett meg szénné égtek benne az emberek!Igen, 2× is. Látom te is olyan okos lettél, mint a többi, akinek érve nincs, csak a hülyeség.
A totalisan elfogult hülyeséged alapján ér annyit, mert fáj, hogy elmaradtak az atomjaira robbanó Leopardos és Abramses videók akkor amikor a T-90M-ek ugyanúgy robbannak szarrá mint a többi szovjet hulladék.
Igen, volt ilyen is, csak az arányok teljesen mások. Mert nyugatiból elvétve találsz ilyet (az is főleg Challanger), addig a szovjet és orosz harckocsiknál ez szinte már természetes. De ezen nincs is mit csidálkozni, így jarsz, ha telepakolod a küzdőteret üzemanyaggal és papírfalú lőszerrel védtelenül.Ahogy a nyugati csoda technika is kiégett meg szénné égtek benne az emberek!
Nem egy kipukkant, de leginkább a személyzetükkel együtt porrá égtek.mert fáj, hogy elmaradtak az atomjaira robbanó Leopardos és Abramses videók
Mentős vagyok láttam meghalni embert fullos BMW-be meg láttam kiszállni karcolásokkal embert egy szarrá tört Suzuki Swif-t ből is! Nem értek a harckocsikhoz, de mindegy, hogy ebben vagy abban égsz szarrá mert csúnya halál!Nem egy kipukkant, de leginkább a személyzetükkel együtt porrá égtek.
De tényleg rohadt fárasztó, hogy az ukrán topikos képek és videók ellenére nálad valami alternatív valóság játszódik le a fejedben.
Csak egy példa: Az oda küldött M1-esek kétharmada már ki lett lőve....
Leopárdot nyomokban sem látunk már, mert egyszerűen nincs működő képes.
A Challengerek kétszer lettek bevetve, 1-1 napot sem éltek.
És legutóbb még mindig a szerencsétlen, lenézett T-64BV-t láttam harcolni kurszknál is. Mert az még működik, megy és harcol.
Az ukrán topikban értem én a fanatikus mellébeszéléseidet, ahol egy alternatív valóság sosem volt dolgait és okosságait osztod meg velünk. De azért egy technikai topikban ne hajlítsuk már a teret!![]()
Mentős vagyok láttam meghalni embert fullos BMW-be meg láttam kiszállni karcolásokkal embert egy szarrá tört Suzuki Swif-t ből is! Nem értek a harckocsikhoz, de mindegy, hogy ebben vagy abban égsz szarrá mert csúnya halál!
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..