Hát az szar ügy - lenne - ha elhinném, de én inkább hitetlen vagyok amíg meg nem mutatják élőben hogy tényleg igaz. Az én gépész-agyammal nehezen hihető, hogy egy pár km hatótávú radart/rádióadót (amit én magam ugye csak adott pár km-es kis körzetben tudok használni!), azt valaki más nagyságrendekkel nagyobb távolságról észlelje!! A nagyobb távolságot elhiszem (hiszen vannak erre kihegyezett sokkal érzékenyebb vevők mint az eredeti vevőegység), de ekkora különbség szerintem csak a reklámokban mutat jól (de ott nagyon oké, pirossal kiemelve, szép színesen hogy a civil hasraessen!), a valóságban meg csak jó lenne!! Persze nem tartok tőle hogy meghívót kapok ilyen bemutatóra, így marad mindenki a maga hitében - bizonyíték nélkül.

Tudod én már elég vén csataló vagyok, olvastam épp elég "ismeretterjesztő" irodalmat nemcsak magyarul hanem angol szaklapban is, ami szerint pl. a MiG-21 oldalkormánya szervó-munkahengerrel működik. Nekem meg "hivatalból" tudnom kellett (lásd szak- és tipusvizsgák sora), hogy a 21-en pont az oldalkormány-rendszerben nem volt semmiféle szervó, olyan erővel működött amekkorát a pilóta taposni tudott. Szóval ezért (is) ...