Szloszjár 2017ben azt írja a közepes dandárban/Debrecen ahol most pk/ legyen könnyű, közepes és akár nehéz zászlóalj is.
Ha esetleg ezt valamilyen alapnak veszik náluk 3 lz van.
A nehéz kaphatna pumát, a könnyű NMS/jalcin, a közepesnél amúgy ő azt írja maradhatna a BTR.
Megjegyzem én sem hiszem, hogy pár éven belül kukázzuk az összes btr-t. Még ha szar is és függünk a ruszkiktól. (Orbán szerint 3 irányba kell tekontgetnünk Berlin/Ankara/Moszkva)
Csak ezért elmélkedem mert az 1300m nál én nem nagyon hiszem, hogy most el van döntve mondjuk 2 +repszázad.
Lenne 40 vadászgépünk és 36 helink?
Ha pedig az egy tétel akkor egybe vették a láncos meg kerekes vásárlását?
Mondjuk ha puma meg boxer akkor lehet.
Viszont Debrecenbe akkor lehet csak 1 zászlóalj boxer kellene/1 zászlóalj/puma/1 zászlóalj török.
Szerintem teljesen egyertelmu hogy az osszes 30+ eves BTR kuka, egytol egyig - teljesen vilagosan megmondtak, nincs tovabb elavult komcsi kohoszokeveny technika es ez igy is van jol.
A kerdes csak az idozites - amint megjottek a lancos IFV-k, szerintem utana jonnek majd a kerekesek meg meg egy vagy ket adag 2A7HU, addigra a kebabos kocsikkal egyutt le is csereltunk minden hulladekot.
Esetleg a 80A maradnak majd esetleg a hataron vagy rendoroknel egy darabig, de utana max lezsirozva tudom oket elkepzelni, a 14.5-eseket meg siman el kell adni gyorsan, valahova Afrikaba.