A "szar ergonómiájú szovjet tankok" valójában csak egy mítosz. Az a baj, hogy sokan a valóban katasztrofális ergonómiájú T-34-ből indulnak ki és általánosítanak. Holott már a T-54/55-nél is órási előrelépés volt tapasztalható. A parancsnok helye ugyan tényleg hagy kívánnivalót maga után, de az irányzóé kifejezetten kényelmes, és nagyon jól be van rendezve. A töltő helye is egész tűrhető. A harckocsivezető munkahelyével kapcsolatban nekem is van tapasztalatom, vezettem BLG-t jó párszor. És egyáltalán nem rossz. Nekem nem volt szűk egyáltalán, minden nagyon jól kézre esik, a jármű könnyen irányítható. Negatívumnak én három dolgot emelnék ki.
1, a bitang kemény kuplung
2, a sebességváltáshoz is erő kell. Egy határozott mozdulattal kell betenni sebességbe, ha csak lazán próbálod, nem fogja bevenni. Annyira azért nem veszélyes, meg lehet szokni.
3, a szovjet gyártásúaknak nincs kormányszervója, volt harckocsizók szerint a vezetés fárasztó élmény hosszú távon. A cseh, lengyel és kínai változatokra ez viszont nem vonatkozik! Azokat gyerekjáték kormányozni. Cserébe viszont hibalehetőségnek ott a hidraulikus rendszer.