1. Arra hivatkozik, hogy a szerző hibás táblázatott készített, erre 5:25-nél ő is hibás adatokat ad meg, fölcseréli a két oszlopot.
2. 5:29 -nél a PZ IV 25 tonnával közepes tank, a Tigris 57 tonna nehéz.
Ott a Panther 45 tonnával, ami második vh-s mérce szerint nehéz tank. Nehezebb, mint egy T-72 vagy T-64-s.... pedig erősen híztak a kategóriák azóta.
3. Ugyan ennél kritizálja a szerzőt a magyar tankokért, de ő beteszi az E-100-at meg a Maust XD
4. 5:40. "A Panzer IV csak kisegítő feladatokat látott el" Vizet hordott vagy mi?
5. Hatodik perc. Ismét kamu. Nem közepes tankok helyet lett abban az értelmben, hogy egy új közepes tank. Abban az értelemben lett helyettük, hogy védekező harcban a nehezebb páncélzat és nagyobb tűzerő elsődleges. Így nehéz harckocsikra álltak át a közepes helyet.
6. 6:26. A centurion semmennyire sem kortársa a Panthernek. E mellet sosem sorolák be közepes harckocsinak, hanem elsődleges harckocsi volt. Ezzel váltottak volna mindent is. Konkréta Britek a Centurion után csak nehézharckocsikat építettek, fő harckocsi típusként.
7. 6:30- Rosszul véled. A Párduc nehéz harckocsi volt, csak súlyra könnyebb volt mint a Tiger. A szovjet KV I nehézharckocsi pl. 48 tonna volt. A 45 tonnás Párduc meg közepes?
8. 9:08- Csak olyan útvonalon vetették be a Tigert ahol nem akad el....
9. 9:30 " A Tiger hatékonysága csak a háború végén csökkent pl. Kurszki csata" XD
Ahol a szemét szovjetek körbe vették és szétlőtték őket. Micsoda alja banda ez.... XD
10. tizedik perc. JSZ-3-ról okoskodik, miközben a JSZ-2-ről mélyen hallgat....
11. 11:20 - Tiger azért volt a legjobb harckocsi, (kapaszkodjatok meg) mert a német propagandának hála "legendás" lett
12. KV-2-nél húszszor leírja, hogy megbízhatatlan. Bezzeg a Tigris XD
13. JSZ-3 vs. Mause. Előbbi sorozatgyártott működő eszköz, utóbbi 1 db protó ami normál talajon elsüllyed. Szerinte a Mause jobb
14. A sebesség nem fontos.... Szerinte. Igaz erről a világ összes harckocsi tervezőjét elfelejtették tájékoztatni.
Molni, engem egy dologról sikerült csak meggyőzni. Mégpedig arról, hogy ez a csávó nem csak a modern tankokkal kapcsolatban van vakon, de úgy összességében a józan ésszel si hadilábon áll. Olyan szinten elfogult, hogy az már fájdalmas!
Így már értem miért mondta azt a T-64 műszaki rajzára, hogy az kamu. A valódi toronymetszettel együtt. Ez nagyobb veréb, mint gondoltam...
Ez a csákó azt mondta nekem, hogy jobban hisz Steven Zalogának a T-64-essel kapcsolatban, mint Alexander Mozorovnak aki a T-64-s harckocsit tervezte
És ez a faszi kritizál hadtudományi doktorokat? Hol élünk? Milyen világban?