Ukránok is beleestek abba a hibába mint itt sokan a fórumon, köztük én is, hogy azt gondoltuk olyam lesz ez mint a II.vh-ban Michael Wittmann Tigrise! 10-20 orosz harckocsit lő ki egy Leo! Majd az ágyúcsövén gyűlnek a strigulák, de itt max ami gyűlni fog rajtuk a Kubinkai múzeum hűtőmágnesei!
Én erre egyáltalán nem számítottam több okból sem, nem fontossági sorrendben, úgy hirtelen:
Az orosz harckocsikat gyakorlatilag összfegyvernemi rendszerben alkalmazzák (pl. légierő támogatása)
Egyszerűen nem fog eljutni oda egy Leopard lehetőségben - nemhogy időben - hogy agyaggalamb lövészetet rendezzen.
Az orosz harckocsizók abban a saját típusban harcolnak - jó eséllyel már harci tapasztalattal, amibe szinte beleszülettek, beleszocializálódtak. Az ukránok, egyéb zsoldosok jó eséllyel még puskaport sem szagoltak.
Adhatok neked érintőképernyős Teslát, ha előtte Ezerötöst vezettél évtizedekig; stresszhelyzetben még a klímát sem fogod tudni hirtelen állítani az előbbin...
Nincs az a minőségi különbség (páncélvédettség, netán tűzvezetés, nem értek hozzá), ami a Tigris és a T-34 között volt.
A kecskeméti bemutató nyilván arra volt kihegyezve, amiben a Leopard különb.
De a harcmező nem lőtér, a lőtéri kutyát sem érdeklik azok a paraméterek, amiben különb a Leopard.