Mondjuk a fejlesztők még nem számoltak kamikaze dronokra-de ami egy önirányitott aknavető gránátot,vagy egy hangsebesség fölötti ATGM -t el tud kapni....
Mongoose-3 elfogót kéne integrálni az Iron Fist rendszerbe.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Ha célzottan, mint a puska jellegû eszköz az adott drónra tudsz irànyozni, lehetséges, de ha drónraj szinten védekezel a gépre bízva, IPTR és egyéb fenyegetések közepette, akkor aligha tudsz ennyire célzottan, inkàbb àltalanosan védekezni egy automatikus bekapcsolàssal. Ez esetben pedig a jelsugàrzàsodnak legalàbbis legyezôszerûen elég nagynak és mellé nagyerejûnek lenni, hogy a zavarójeled kitöltse a sajàt komminkàciójànak a jeleinek a helyét. Ezért van a REH szakasz, mert sajàt energiaforràsról tud dolgozni kellôen nagy jelerôsséggel.Ezt nem tudom,REH egy elég homályos dolog.De egy dronzavaró lehet elég kicsi is.Elbit vagy a Leonardo is gyárt olyan alacsony harcászati szintű REH rendszert,ami egy hátizsákban magával vihet egy gyalogos raj.Dron zavarók között is vannak elég kis méretűek.
Jelenleg az oroszok zlHcsop-onként egy REH szakasszal fedezik az erőiket,az utóbbi időben sikeresen zavarva az olcsó drónokat.
Jó kérdéseid vannak.REH szakértő mérnököket kérdezz erről.Ha célzottan, mint a puska jellegû eszköz az adott drónra tudsz irànyozni, lehetséges, de ha drónraj szinten védekezel a gépre bízva, IPTR és egyéb fenyegetések közepette, akkor aligha tudsz ennyire célzottan, inkàbb àltalanosan védekezni egy automatikus bekapcsolàssal. Ez esetben pedig a jelsugàrzàsodnak legalàbbis legyezôszerûen elég nagynak és mellé nagyerejûnek lenni, hogy a zavarójeled kitöltse a sajàt k
Nem annyira kérdéses ez, elég érthetôen elmagyaràzza a doksi amit pàr hónapja linkeltem, talàn az elektronikus hadviselés topikba.Jó kérdéseid vannak.REH szakértő mérnököket kérdezz erről.
Akkor linkeld újra,mert úgy néz ki,lemaradtam róla.Nem annyira kérdéses ez, elég érthetôen elmagyaràzza a doksi amit pàr hónapja linkeltem, talàn az elektronikus hadviselés topikba.
Te magad is linkelted, 564.PDF az F-35 topikban.Akkor linkeld újra,mert úgy néz ki,lemaradtam róla.
Sok féle megoldás van.Szerintem ebben is rétegesen és hálózatosan kell gondolkodni.
Tudod Te,hogy hány PDF-em van csak REH témában?!?Fene se emlékszik rá,hogy mit linkeltem kitudja mikor.Te magad is linkelted, 564.PDF az F-35 topikban.
Szerintem eltévesztetted a topikokat ez nem a humor hanem a Leopard 2 topik....
Valaki tudná egyértelműen definiálni, mi az hogy tank (harckocsi)?Nem tank,egy felderitő-portyázó járgány
Nagy tűzerejű, erősen védett , mobil harcjármű. Asszem valami ilyesmiValaki tudná egyértelműen definiálni, mi az hogy tank (harckocsi)?
Oké, de létezik a kisharckocsitól a nehézarckocsiig sok minden. A Panzer I is Panzer volt nem csak a Panzer VNagy tűzerejű, erősen védett , mobil harcjármű. Asszem valami ilyesmi
2023-at írunk, nem 1943-at, mert ilyen alapon a harci szekeret is idevehetnéd, hisz létezett olyan is.Oké, de létezik a kisharckocsitól a nehézarckocsiig sok minden. A Panzer I is Panzer volt nem csak a Panzer V
Oké, de pl. egy önjáró löveg, amelyik képes direkt célzásra, azt is lehet harckocsinak nevezni. Ez a szegény AMX 10 RC, igaz nem erős a páncélja, meg kerekes, de képes ugyanerre. Ezek miért nem harckocsik (tankok)? Nem kötöszködni akarok, csak kíváncsi vagyok egy definícióra.2023-at írunk, nem 1943-at, mert ilyen alapon a harci szekeret is idevehetnéd, hisz létezett olyan is.
Kerek miatt mobilitása korlátozott, na nem annyira, mint anno domino, de a lanctalp az lanctalp.Oké, de pl. egy önjáró löveg, amelyik képes direkt célzásra, azt is lehet harckocsinak nevezni. Ez a szegény AMX 10 RC, igaz nem erős a páncélja, meg kerekes, de képes ugyanerre. Ezek miért nem harckocsik (tankok)? Nem kötöszködni akarok, csak kíváncsi vagyok egy definícióra.
Oké, de létezik a kisharckocsitól a nehézarckocsiig sok minden. A Panzer I is Panzer volt nem csak a Panzer V
Akkor ez az egész tank-definíció is egy gumifogalom: tank az, amit a hozzáértők többsége tanknak nevez.
Amúgy a fogalmak jelentésén miért is változtat a dátum?2023-at írunk, nem 1943-at, mert ilyen alapon a harci szekeret is idevehetnéd, hisz létezett olyan is.
Nem, pont ezért kéne a "nato azt mondja hogy" hülyeséget elengedni, és használni az eredeti fogalmakat, amiket nem tett zárójelbe az, hogy deangolul/oroszul/ószuhaéliül máshogy hívják.egy önjáró löveg, amelyik képes direkt célzásra, azt is lehet harckocsinak nevezni.