Nem értem mire gondolsz? Attica van beépítve a Pumába és a Leopard 2 A6-ba is.Ennek értékeléséhez akkor a többiért is megmondod, hogy mi volt / van ?
A Leclercet leírta fip7.Vagy nem ez volt a kérdes?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Nem értem mire gondolsz? Attica van beépítve a Pumába és a Leopard 2 A6-ba is.Ennek értékeléséhez akkor a többiért is megmondod, hogy mi volt / van ?
A Pumaban szerintem ujabb van, legalabbis a Hensoldt ezt sejteti (bar ok is csak kodosen, a PERI RTWL alatt pedzegetik a 2A7+ kapcsan, hogy ez mar a Pumaban hasznalt legujabb optikajuk es az ATTICA tovabbfejlesztese - ez lehet szandekosan kodos marketing is persze.)Nem értem mire gondolsz? Attica van beépítve a Pumába és a Leopard 2 A6-ba is.
Na ezért nem írtam az RTWL-ről ami az A7-ben van. Annyit talaltam róla, hogy Attica van abban is. Na köszi... viszont az új Atticanál írnak 1920×1080-as felbontást is.A Pumaban szerintem ujabb van, legalabbis a Hensoldt ezt sejteti (bar ok is csak kodosen, a PERI RTWL alatt pedzegetik a 2A7+ kapcsan, hogy ez mar a Pumaban hasznalt legujabb optikajuk es az ATTICA tovabbfejlesztese - ez lehet szandekosan kodos marketing is persze.)
Leírsz egy felbontás értéket, amit nem tudok semmihez viszonyítani.Nem értem mire gondolsz? Attica van beépítve a Pumába és a Leopard 2 A6-ba is.
A Leclercet leírta fip7.Vagy nem ez volt a kérdes?
Mondjuk a franciák védelmére legyen, hogy az új Leclercben 3. gen hőkamera van nem 2. gen mint a T-90 típuscsaládban.
Fip7 leírta, hogy a legutolsó Leclercben a HL130 hőkamera felbontása 576×746. Az orosz licenc változaté pedig 576×754.Leírsz egy felbontás értéket, amit nem tudok semmihez viszonyítani.
Mert nem ismerem a többit.
(Én nem látok minden hsz-t az ignore miatt.)
Akkor túlbecsültem a franciakat. Mondomén, hogy már 10 éve is egy szar volt az a hőkamera.Még mindig a Leclerc XXI volt a legutolsó Leclerc és még mindig ugyan az a hőkamerája , mint a T-90A-nak....
Oda rítam az adatokat is!
Szerintem az RTWL csak az A7+ jelent meg, az A7V-ben meg az elozo PERI A3 van, de eleg zavaros a kepem...Na ezért nem írtam az RTWL-ről ami az A7-ben van. Annyit talaltam róla, hogy Attica van abban is. Na köszi... viszont az új Atticanál írnak 1920×1080-as felbontást is.
Azt viszont fontos elmondani, hogy a SOSNA-U képernyője 640×480-as felbontású azaz rosszabb mint a hőkamerájé aminek a képét megjeleníti.Leírsz egy felbontás értéket, amit nem tudok semmihez viszonyítani.
Mert nem ismerem a többit.
(Én nem látok minden hsz-t az ignore miatt.)
Akkor túlbecsültem a franciakat. Mondomén, hogy már 10 éve is egy szar volt az a hőkamera.
Szerintem mar ugyanazt, mint a mai, ti. mindenhol csak ATTICA 3rd gen neven emlegetik.Mit is tudott a Leopárd 2A6 hőkamerája akkoriban? Milyen felbontást, milyen nagyítást, milyen garantált célazonosítási távolságot?
Az A6 MSES-15 variánsaról semmit nem találtam de a parancsnok kisebb teljesítményű PERI-R17A3 optikája ezt tudja: 768×756-os felbontás, 8×-os zoom. Egy 2,3×2,3 m-es célt esetén 11km az észlelési távolság és 5km az azonosítási távolság.Mit is tudott a Leopárd 2A6 hőkamerája akkoriban? Milyen felbontást, milyen nagyítást, milyen garantált célazonosítási távolságot?
Ha ez megvan, tudunk miről beszélgetni. Addig csak francia és orosz adatunk van.
UI.: Az Armatás videók alapján már az oroszoknál is a full HD a divat....
Szerintem mar ugyanazt, mint a mai, ti. mindenhol csak ATTICA 3rd gen neven emlegetik.
Nem is 2001-es A6-ról beszélünk. Leírtam, hogy 2011 3.gen. Attica...2001 környékén állt szolgálatba a Leopárd 2A6.
Erős kétségeim vannak a felől, hogy full HD hőkamerával nyomták.....
A linkelt pdf-ben pedig semmilyen kérdésemre nem kaptam választ....
"Mit is tudott a Leopárd 2A6 hőkamerája akkoriban? Milyen felbontást, milyen nagyítást, milyen garantált célazonosítási távolságot?"
Hat, a BW szamara, esetleg. Kulfoldre biztosan kesobbre tennem.2001 környékén állt szolgálatba a Leopárd 2A6.
A felbontas nem feltetlenul kotodik a generaciohoz, ha a szenzor korabban mar eleve tudta, de a kovetkezo lepcso avagy a display driver nem, akkor az lehetett alacsonyabb...Erős kétségeim vannak a felől, hogy full HD hőkamerával nyomták.....
Arra igen, hogy mar az elozoeknel is "third-gen" ATTICA van emlegetve...A linkelt pdf-ben pedig semmilyen kérdésemre nem kaptam választ....
"Mit is tudott a Leopárd 2A6 hőkamerája akkoriban? Milyen felbontást, milyen nagyítást, milyen garantált célazonosítási távolságot?"
Ez ugyan az, mint amit a SOSNA tud vagy a francia Leclerc....de a parancsnok kisebb teljesítményű PERI-R17A3 optikája ezt tudja: 768×756-os felbontás, 8×-os zoom. Egy 2,3×2,3 m-es célt esetén 11km az észlelési távolság és 5km az azonosítási távolság.
Nem is 2001-es A6-ról beszélünk. Leírtam, hogy 2011 3.gen. Attica...
Bár az igaz, hogy, 2011-ben már A6M és M+ néven futott az aktuális verzió.
Lásd. fentebb vagy úgy bármikor. A németeknél csak az osztrákok profibbak a marketinges utólagos történelem hamisításban.Arra igen, hogy mar az elozoeknel is "third-gen" ATTICA van emlegetve...
Szerintem ebbol nagyon keves lett azota is nyilvanos, anno meg termeszetesen mind titkos adatnak szamitottak.
Amúgy kalina tűzvezérlőrendszer van benne, hogy a hőkamerát is cserélték-e nem tudom.Miből gondoljuk egyáltalán, hogy mondjuk a T-90M-ben pl. ugyan az a hőkamera
Már írtam korábban, leírom megint. Valahol mocsokmód idegesítő, hogy ha most ráhegesztenek egy trophyt az A7re, akkor onnantól vita nélkül minden egyes nyugati Leo2esen 1979 óta volt aktív védelmi rendszer.Lásd. fentebb vagy úgy bármikor. A németeknél csak az osztrákok profibbak a marketinges utólagos történelem hamisításban.
2001 környékén állt szolgálatba a Leopárd 2A6.
Erős kétségeim vannak a felől, hogy full HD hőkamerával nyomták.....
A linkelt pdf-ben pedig semmilyen kérdésemre nem kaptam választ....