Azért annyit kinézek belőlük, hogy telrakjàk kontakt 1-el mint a lengyel t72m1r-eket. Ők se akarnak benn égni ezekben az ócska szarokban.
Tuti, hogy feldiszitik, mint a karacsonyfat. Mondjuk ez sem fogja megmenteni oket.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Azért annyit kinézek belőlük, hogy telrakjàk kontakt 1-el mint a lengyel t72m1r-eket. Ők se akarnak benn égni ezekben az ócska szarokban.
Nem hát, de az már kicsit beteges pár embertől, hogy a t-62-re amiből már làttunk a legcsupaszabb verzióból is nem egyet, oldalakon keresztül képesek gyártani az indoklást mire lesz használva és miért is jó. Na ugyan ez az indoklás már nem áll meg a hasonló kategóriás ezeréves szarra csak mert az ukrànhoz kerür?Tuti, hogy feldiszitik, mint a karacsonyfat. Mondjuk ez sem fogja megmenteni oket.
A kanadaiakon kívül hol használnak még Leopárd 1 MEXAS-t, sorozatgyártottan, nagy számban ? Maguk a kanadaiak is nyugdíjazták / leállították az övéiket.
Azt írtad azért ülnél bele a T-55/T-62-be, mert van rajta Kontakt meg Drozd. Mutasd! Nem fiszem-faszom kiállítási képet, hanem olyat, ami valami konfliktusban készült!
Franciáknak 600 darab körüli B2 BRENUS van letárolva.Van még valakinek egyáltalán elfekvő AMX30 készlete,mit Ukrajnába lehetne küldeni?
Semmiféle sértődött hangnem nincs, simán csak álomvilágban élsz!A T-55AD-ből 250 gépre szerelték a Drozdot, nem egyéni gépek voltak azok, hanem a Haditengerészeti Gyalogságé, a Morszkaja Pehotáé,
Kanadának volt 114 Leopárd 1-ese, abból 66-ot modernizáltak az A5-ös szintre, és még kevesebbet láttak el MEXAS kit-el.
Az AMX-30-asnál meg mennyi ciprusi / nigériai / katari / szaúdi / venezuelai / Chile-i / spanyol / emirátusbeli gépet ERA-kazettáztak ?
Miért kell egyből sértődött hangnemben írkálni, ha valaki nem Leopárd 1-est (és AMX-30-ast) választana ?
Franciáknak 600 darab körüli B2 BRENUS van letárolva.
Nem hát, de az már kicsit beteges pár embertől, hogy a t-62-re amiből már làttunk a legcsupaszabb verzióból is nem egyet, oldalakon keresztül képesek gyártani az indoklást mire lesz használva és miért is jó. Na ugyan ez az indoklás már nem áll meg a hasonló kategóriás ezeréves szarra csak mert az ukrànhoz kerür?
Nevetséges komolyan mondom...
( ne vedd magadra csak kijött)
Amint én leszek a francia hadügyminiszter, és nem esik titoktartási kötelezettség alá, el fogom mondani.Na de a franciák miért az AMX-10-esekkel takaróznak, miért nem AMX-30-asokat küldenek ?
Amint én leszek a francia hadügyminiszter, és nem esik titoktartási kötelezettség alá, el fogom mondani.
Valószínűleg azért, mert már egyáltalán nincsenek olyan kiképzőik, akik alkalmasak lennének az ukrán kezelők kiképzésére.Na de a franciák miért az AMX-10-esekkel takaróznak, miért nem AMX-30-asokat küldenek ?
Azt írtad azért ülnél bele a T-55/T-62-be, mert van rajta Kontakt meg Drozd. Mutasd! Nem fiszem-faszom kiállítási képet, hanem olyat, ami valami konfliktusban készült!
AMX-30 OPFOR harckocsi a gyakorlatokon.Valószínűleg azért, mert már egyáltalán nincsenek olyan kiképzőik, akik alkalmasak lennének az ukrán kezelők kiképzésére.
Az AMX-10-eseket gyakorlatilag az aktív szolgálatból dobják át az ukránoknak. A 30-asok harcképes állapotba hozása sem lenne 2 perc.
Hogy később mi lesz, nem tudom, de szerintem lőszer sem lesz akkorra már hozzá...
Szerintem a HTKA ennél azért picit komolyabb hely, legalábbis az volt.
Milyen promót? Ki beszélt arról, hogy mit kapnak az ukránok? Arról volt szó, hogy T-62 Drozd meg Kontakt, szóval az jó, ezért azzal menne harcba, AMX, Leopard szar, mert nincs APS meg reaktív páncélzat. Mint látható, a T-62 esetén sincs mindég reaktív páncélzat, APS meg aztán főleg.Hagyjad már a promó hülyeséget! Szerinted hány ilyet kapnak a kaprok ? Szimplán hülyére veszi őket az egész nyugati világ!
Már nem az.AMX-30 OPFOR harckocsi a gyakorlatokon.
Szerintem a HTKA ennél azért picit komolyabb hely, legalábbis az volt.
Nem hát, de az már kicsit beteges pár embertől, hogy a t-62-re amiből már làttunk a legcsupaszabb verzióból is nem egyet, oldalakon keresztül képesek gyártani az indoklást mire lesz használva és miért is jó. Na ugyan ez az indoklás már nem áll meg a hasonló kategóriás ezeréves szarra csak mert az ukrànhoz kerür?
Nevetséges komolyan mondom...
( ne vedd magadra csak kijött)
Milyen promót? Ki beszélt arról, hogy mit kapnak az ukránok? Arról volt szó, hogy T-62 Drozd meg Kontakt, szóval az jó, ezért azzal menne harcba, AMX, Leopard szar, mert nincs APS meg reaktív páncélzat. Mint látható, a T-62 esetén sincs mindég reaktív páncélzat, APS meg aztán főleg.
Ok, szóval a seggpucér gépek Ukrajnában kamu? Én is tudom, hogy ott is vannak Kontakt kazettával szerelt gépek, de közel sem csak azok vannak.
Ukrajnában a fenti képen.
Szíriában a lenti képen.
Plusz ha előkerül a hazai meglévő T72ek modernizálása,rögvest újra ócska kohószökevénnyé válik a ruszki vas.Ok, szóval a seggpucér gépek Ukrajnában kamu? Én is tudom, hogy ott is vannak Kontakt kazettával szerelt gépek, de közel sem csak azok vannak.
Nem igazán értem a mantrát. Orosz kohószökevény, kerül néha rájuk reaktív páncélzat, kifejlesztettek hozzá, egy soha nem használt APS-t, ezért azok is rohadt jó gépek lettek, amikről tettem be képeket?
Persze megfordítva ez már nem igaz. Leopard 1, AMX szar, mert vannak belőle olyan darabok amik nem lettek felkoppintva?
Nem igazán értem a mantrát. Orosz kohószökevény, kerül néha rájuk reaktív páncélzat, kifejlesztettek hozzá, egy soha nem használt APS-t, ezért azok is rohadt jó gépek lettek, amikről tettem be képeket?